Kartalspor’un Yeni Başkanı Tarhan Kalp Krizi Geçirdi

Kartalspor’un yeni yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Tarhan, kalp krizi geçirdi.


Gece aniden fenalaşan ve kendini iyi hissetmediğini söyleyen Tahsin Tarhan’ın yakınları Gebze Özel Anadolu Hastanesi Kaordoloji servisine götürüldü ve gerekli muayenesi yapıldıktan sonra evinde istirahata çekildi.

Kısa bir sürü sonra yeniden rahatsızlanan ve göğüs kafesi üstünde ağrı ulaşması üzerine, Gebze Devlet Hastanesi eski Başhekimi ve özel Doktoru Erol Turan’a bilgi verildi. Dr. Erol Turan, Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Tarhan’ın derhal aynı hastaneye tekrar götürülmesini istediği Tarhan’a ilk müdahale yapıldıktan sonra Anjiyo yapılmasına karar verildiği öğrenildi.

Pazar günü gerçekleştirilen Kartalspor’un olağan üstü genel kurulunda, liste başı olarak Kartalspor’un yönetimine seçilen İş adamı Tahsin Tarhan, dün yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında da başkanlığa getirilmişti.

Gebze Devlet Hastanesi eski Başhekimi ve Tahsin Tarhan’ın özel doktoru Erol Turan, Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Tarhan’ın son günlerde çok büyük sıkıntı ve stres yaşadığını belirterek, ``Tahsin beyin şu anda sağlık durumu çok iyi. Kontrol altında. Sağlığı yerindedir. Tahsin başkan için sevenlerinden ve taraftarlarımızdan dua bekliyoruz.`` dedi.