S. Lizbon Kartal'ın yıldızına gözü dikti

Portekiz'in en köklü takımlarından olan Sporting Lisbon, Beşiktaş'ın yıldızına gözünü dikti..

Milliyet'in haberine göre Sporting Lizbon, Valencia’ya 3-0 yenildi, 48 bin taraftarı, “Quaresma” diye tempo tuttu. Bunun üzerine yöneticilerin, Menajer Mendes ile temasa geçtiği, ancak Mendes’in, Beşiktaş’ın Q7’yi bırakmak istemediğini söylediği vurgulandı.

Beşiktaş’a geldiğinden bu yana tavan yapan ve yine çok iyi olduğunu kanıtlayan Quaresma’ya Sporting Lizbon’da kurtarıcı gözüyle bakılmaya başlandı.

Her şey, Portekiz ekibinin Valencia ile oynadığı hazırlık maçıyla başladı. İspanyol takımını konuk eden Sporting, kötü bir performans ortaya koyarak 3-0 yenildi. Bu skor ve futbol, taraftarın isyan etmesine yetti.

Lizbon’da, Jose Alvalade de Lisboa Stadı’nı dolduran 48 bin Sporting Lizbon taraftarı, hep bir ağızdan “Quaresma” diye haykırarak, yönetimden Q7’nin transfer edilmesini istedi. Taraftarlar, Beşiktaşfutbolcunun Sporting’in önemli bir gol silahı olacağını savundular.

Q7 SUSKUNLUĞUNU KORUDU

Portekiz basını da, Sporting Lizbon Yönetimi’nin bu tepki üzerine Quaresma’nın menajeri ile bir toplantı yaptığını iddia etti. Mendes’in, Beşiktaş’ın bu futbolcuyu bırakmaya niyeti olmadığını yönetime ilettiğini yazan gazeteler, bu cevaba rağmen Sporting’in siyah-beyazlı oyuncuda ısrarlı olduğunu belirttiler. Quaresma’nın ise bu gelişmeler karşılığında sessizliğini koruyarak, basına açıklama yapmaktan kaçındığı belirtiliyor.

S. Lizbon Kartal'ın yıldızına gözü dikti