Doğada zorlu ve heyecanlı atv turu

Bu aktivite tam anlamıyla bir heyecan,kişisel bir beceri imkanı sağlayan,kendinizi sınayabileceğiniz,bazende kişisel beceri ve heyecanın takım ruhuna dönüştüğü eğlenceli bir aktivite.

Başlangıçta turumuz ile ilgili gerekli bilgiler verildikten ve uyarılar yapıldıktan sonra kendinizi sınama zamanı geldi demektir.Test sürüşünü geçmeniz gerekmekte,profesyonel ekibimiz size gerekli yardımı sağlayacaktır.
Test sürüşünden sonra orman yolundan ırmak ve derelerden geçişler,motor ile tırmanış ve inişler ,toz,yüzme, fotoğraf molaları ve kış sezonunda da köyevi ziyareti ve ordaki insanların bize çay ikramı ile aksiyon dolu turumuz yaklaşık 17-20 km ve 1,5 - 2 saat sürecek.
Tur dönüşünde ise ekstra ücrete tabi olan ,tur esnasında yapılan fotoğraf ve kamera çekimini izlemek için 30-40 dakikamız ve bu zaman zarfında da yiyecek/içecek alma imkanınız olacak.

Turlarımız ortalama 1saat15dakika-1saat30dakika arası motor üstünde geçer.Bu durum grubu oluşturan kişilere bağlıdır,eğer kullanıyorsanız sözü geçen sürelerde tur devam eder,yavaşsanız dahada uzayabilir.
Turumuzun güzergahını bir daire gibi düşünün ,yolun yarısında doğal dere ve ırmakların oluşturduğu gölette 30dakika yüzme molası verilir.Ardından tesisimize varırız,burda duş alma,yemek yeme imakınınız olacak.Bu sırada tur boyunca çekilen fotoğrafları büyük televizyon ekranında izleyeceksiniz,tabi ki Video'yu da.30-45 dakikada burada bu şekilde vakit geçecek.

Yani programımız 2saat 30dakika-3saat arası sürecek.
Ayrıca süre anlamında bilmeniz gereken ulaşım ve bilgilendirme videosu da var.Ulaşım;Antalya merkez'den veya Belek'den tesisimize ulaşana kadar geçecek olan süre 40 ila 50 dakika,bilgilendirme videosu izletip,kask ve bone dağıtımı,motor tanıtımı da 30 dakika sürecek.

Bilgilendirme videosu tur boyunca olabilecek riskleri içerir ve ön bilgi mahiyetinde size yapmanız veya yapmamanız gereken durumları anlatır.Ardında Tur Katılım Formu imzalanarak tura gerçek katılım sağlanır.

Soyunma odasında isteyen mayolarını giyer,özel eşyalarını anahtarlı koruma dolaplarına bırakır.Kaskını ve bonesi alır,motorların yanında bekler.
Atv motorların yanında gazın,frenin yeri ,su geçişlerinde ayakların pozisyonu gibi bilgiler verilir.

Eveeeeeeet şimdi test sürüşü.....
Test sürüşünde sizin Atv'yi nasıl kullandığınıza bakacağız.Eksiklikler varsa tamamlayacağız.Şayet kullanamıyorsanız üzülmeyin,asistan şoförler yardımı ile tura devam edebilirsiniz yada arkadaşlarınızla aynı motorda da gidebileceksiniz.