David Beckham: İngiltere'de oynayamayabilirim

David Beckham, ilerleyen dönemde Premier Lig'de forma giymesinin çok zor olduğunu belirtti.

LA Galaxy'nin İngiliz yıldızı David Beckham, bir daha ülkesinde forma giyemeyebileceğini söyledi.

Deneyimli oyuncu 2007 yılından beri Amerika'da futbol hayatını sürdürüyor. Geçen bu sürede iki kez Milan'a kiralık olarak giden Beckham, ocak ayında Totenham'la birlikte antrenmanlara çıkmasına rağmen İngiltere'ye dönüşünün çok düşük bir ihtimal olduğunu söyledi.

Sky Sports News'e konuşan yıldız oyuncu, "İngiltere'yi seviyoruz ve özlüyoruz ancak tekrar orada forma giymek, bilmiyorum. İşler çok çabuk değişebiliyor ama ben şu an LA Galaxy'nin bir parçasıyım. Sezon sonunda kendime bakacağım, bedenimin nasıl hissettiğine ve fiziksel olarak kendimi nasıl gördüğüme bakacağım. Eğer iyi hissedersem oynamaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Manchester United dışında bir takımın formasını giymesinin oldukça zor olduğunun da altını çizen Beckham, "Her zaman Manchester United'ın benim tek aşkım olduğunu söylemişimdir. Başka bir kulüpte oynamak bana oldukça zor gelir." dedi.

Milli takım kariyerine de değinen Beckham, "36 yaşındayım ve halen İngiltere için oynamak istiyorum. Kadroya alınır mıyım, bunu kim bilebilir?" şeklinde konuştu.