Bayanlar Voleybol 2. Ligi

Bayanlar Voleybol 2. Ligi takımlarından Diyarbakır Dicle Üniversitesi‘nde transfer çalışmaları başladı. Sarı-siyahlı ekip, iç transferde Ayşe Dil ile anlaşma sağladı.

Geçen sezon Karşıyaka ile birlikte Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi‘ne veda eden Diyarbakır Dicle Üniversitesi‘nde hareketlilik başladı. Sarı-siyahlı ekip, transfer çalışmaları için düğmeye bastı ve ilk olarak takımın genç oyuncularından Ayşe Dil ile iç transferde anlaşma sağladı.

Genç ve mücadeleci bir takım kurmak için harekete geçen sarı-siyahlı yönetim, öncelikle iç transferi tamamlayacak. Teknik heyetin raporu doğrultusunda kadroda tutulması gereken oyuncularla anlaşacak olan sarı-siyahlı ekip, daha sonra dış transfere yönelecek. Diyarbakır temsilcisi, dış transferde de genç ve iyi mücadele eden sporcuları kadrosuna katmaya çalışacak.

Dış transferde birçok sporcuyu gündemine alan sarı-siyahlı takım, bu konuda ince eleyip sık dokuyor. Pursaklar Belediyesi, Emlak TOKİ, Ankara SGK, Yeşilyurt ve Karşıyaka‘dan bazı oyuncularla dirsek temasına geçen Dicle Üniversitesi‘nin transfer çalışmalarını Ağustos‘un sonuna kadar tamamlaması bekleniyor.

Kaynak: İHA