Manisaspor, Hazırlık Maçında Innsbruck‘u 2-0 Yendi

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya‘nın Seefeld kasabasında sürdüren Manisaspor, hazırlık maçında karşılaştığı Avusturya Süper Lig ekibi Innsbruck‘u 2-0 yendi.

Innsbruck yakınlarındaki Jenbach sahasında oynanan maçta teknik direktör Hikmet Karaman her iki yarıda da farklı futbolculara görev verdi. Ege temsilcisi maçtan 2-0 galip ayrılırken, gurbetçiler Hikmet Karaman ve futbolculara büyük ilgi gösterdiler. Maç sonrasında İHA‘ya açıklamalarda bulunan Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Bugün ilk etap çalışmalarımızdaki son hazırlık maçımızı oynadık. İlk devre vasatın altında bir oyun ortaya koyduk ama

ikinci devre oynayan takım gerçekten futbola özgü güzel örnekler gösterdiler. Futbolcularımı tebrik ediyorum ama ilk yarıda oynanan futboldan da ders çıkarmasını bilmemiz lazım. 12 Temmuz‘dan sonra da ikinci etap çalışmalarına başlayacağız. Taktik ve oyun kurulumu anlamındaki çalışmalarımız daha da yoğunlaşacak. Ağustos ayına kadar lige hazır hale gelmek istiyoruz" dedi.

Karaman, takıma yeni takviye olup olmayacağı konusunda ise yorum yapmayacağını söyledi.

Kaynak: İHA