Beşiktaş Kros Yaptı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya‘da kampta bulunan Beşiktaş sabah yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.

Teknik Direktör Tayfur Havutçu‘nun dün akşam yapılması planlanan antrenmanı iptal ederek oyunculara izin vermesinin ardından Siyah-beyazlılar, bu sabah 1,5 saat süren çalışma ile hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman basına kapalı yapıldı. İstanbul‘da bulunan Ersan Gülüm ile izinli olan Ricardo Quaresma idmanda yer almadı.

Teknik Direktör Tayfur Havutçu yönetiminde yapılan antrenmanda kondisyon çalışmaları yapıldı. Siyah-beyazlıların konakladığı otele yakın bir yerde bulunan golf sahasında kros yapan futbolcular, özel parkurda 4 zamanlı yapılan kondisyon çalışmaları ile idmanı tamamladı. Kros çalışmasında yer almayan kalecilerin ise sahada antrenman yaptıkları bildirildi.

Beşiktaş, hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacağı idmanla sürdürecek.

Kaynak: İHA