Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası İçin Hazırlıklar Sürüyor

23-30 Temmuz tarihleri arasında Çankırı‘nın Bayramören ilçesinde gerçekleştirilecek Yamaç Paraşütü Dünya şampiyonası‘nın bir ayağı için Çankırı valiliğinde koordinasyon toplantısı yapıldı.

Toplantıya Vali Vekili Haldun Aksalman, Bayramören Belediye Başkanı Ahmet Özen, Çankırı Yamaç Paraşütü ve Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Tahsin Tekin, Yönetim kurulu üyesi İsmail Işık bazı ilçe kaymakamları ve bazı kurum müdürleri katıldı. Toplantıda dünya şampiyonasının koordinasyonunu yapacak olan Tahsin Tekin katılanlara kısa bir bilgi verdi.

Kulüp olarak yarışmanın koordinasyonunu yapacaklarını söyleyen Tekin, Dünya Şampiyonası‘nın Çankırı ve Türkiye için çok önemli olduğunu kaydetti. Yamaç paraşütü Dünya Şampiyonası‘nın Çankırı‘da yapılacak olmasının bölgenin ve Türkiye‘nin reklamı açısından iyi değerlendirilmesi gereken bir fırsat olduğunu kaydeden Tekin, Valilikten çeşitli konularda destek istedi.

Vali Vekili Haldun Aksalman ise şampiyona boyunca yarışmanın güvenliği ve yaşanabilecek olumsuzluklarda idare olarak sağlık problemlerinin aşılmasında ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

23 Temmuzda başlayacak yarışlar için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: İHA