Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Turgutluspor iç transferde genç file bekçisi İzzet Yağız ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Manisapor‘un altyapısından yetişen ve 2004-2005 sezonunda Turgutluspor‘a gelen 24 yaşındaki file bekçisi İzzet, kulüp binasında genel kaptan İbrahim Başçı ile biraraya geldi. Kaleci İzzet, "Geçtiğimiz sezon bir takım şanssızlıklar ve sakatlıklar yaşadım. Ancak bunların hepsi geride kaldı. Artık Turgutluspor‘un 1 numaralı forması benim. Bu sezon benim yeniden doğuşum olacak. Eldivenlerin ve kalenin değişmeyen ismi olmak için var gücümle çalışacağım. Camiamız, yönetimimiz ve taraftarımız bana güvensin. Bu

sezon Yusuf Şimşek hocamız ile 1. lig hedefimize ulaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Turgutluspor için bu yıl ilklerin yılı olacak" ifadelerini kullandı.

Kaptan İbrahim Başçı ise, "İç transferde genç kalecimiz İzzet ile tekrar anlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İzzet yetenekli ve gelecek vaat eden bir kaleci kendisi Turgutluspor forması ile çok başarılı maçlara imza attı. Bu sezon kendisinden çok umutluyuz ve güvenimiz tam" dedi. Başçı sözlerine şöyle davam etti: "Bu sezon hedefimiz kesinlikle Bank Asya 1. Lig. Transferin son gününe kadar transferlerimiz sürecek. Çok iddialı ve güçlü bir Turgutluspor oluşturuyoruz bizi izlemeye devam edin ayrıca görüşme

halinde olduğumuz Levent Kartop ve Erman Güraçar‘a tekliflerimizi sunduk kendileri son detaylar için tesislerimize gelecek ve bir görüşme daha gerçekleştireceği" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Kırmızı-siyahlı takımın futbolcu teknik direktörü Yusuf Şimşek‘in isteği üzerine Perşembe günü başlayan oyuncu seçmelerine oldukça yoğun ilgi olduğu ve Cumartesi gününe kadar seçmelerin devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: İHA