Mersin İdman Yurdu, Hazırlıklarına Davraz‘da Devam Ediyor

Mersin İdman Yurdu, Spor Toto Süper Lig hazırlıklarına devam ediyor.

Spor Toto Süper Ligin yeni ekiplerinden Mersin İdman Yurdu, yeni sezon hazırlıklarına Isparta Davraz Tesisleri‘nde teknik direktör Nurullah Sağlam yönetiminde günde iki idmanla devam ediyor. Kamp sürecinde denenen Pierre Koko, Nijeryalı forvet Anoya ve Kamerunlu sol açık Josef Momoso‘nun da yer aldığı antrenmanda futbolcular, bol bol kondisyon depoladı. Düz koşu ve istasyon çalışması ile başlayan antrenman dar alanda paslaşma ile sona erdi.

Kırmızı - lacivertlilerde yeni transferi Önder Turacı‘nın göz doldurduğu antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Antrenman sonrası soruları cevaplayan teknik direktör Nurullah Sağlam, çalışma tempolarını daha da arttıracaklarını ifade etti. Sağlam, "Buraya geldiğimizde bazı arkadaşlarımız kamp dönemine hazır geldi. Bu hafta yoğun bir hafta olacak. Biraz daha futbolculara yükleme yapacağız. Hafta sonunda da Avusturya kampına hazır bir şekilde ayrılacağımız düşünüyorum. Herhangi bir sakatlığın olmaması

ise sevindirici. Transfer politikamızda özellikle diğer lige çıkıp şansızlık yaşayan takımların aksine bu ligi gerçekten iyi tanıyan oyunculardan kurduk. Çıkan takımlar gibi çok fazla oyuncu transfer yapmadık. Yaptıklarımız ise bu ligi biliyor olması bizim için farklı bir avantaj olacak. Kariyeri iyi oyuncular" dedi.

Sağlam sözlerine ise söyle devam etti: "Lige yeni çıkan bir takımız. Özellikle matematiksel bir hedef koymayı düşünmüyoruz. Tabi ki bu anlamda transfer planlamamızda düşme korkusu yaşayan bir takım olmayacağız. Bu lige renk katan her şeyden keyif alan ve izleyenleri haz veren bir ekip olacağız. Çıkışımızla birlikte Türk spor kamuoyunun sempatisini kazanacağız. Zevkli futbol oynamaya çalışacağız. Hem keyif alıp hem keyif vereceğiz. Zaman içinde özellikle topu ayağında fazla tutan, topa çok fazla sahip

olarak ‘Savunma yapmanın en iyi yolu topu rakibe vermemektir‘ düşüncesiyle oynayan bir ekip olacağız. Avusturya kampında eksikliklerimizi görüp ona göre takviye yapmayı düşünüyoruz. Şimdilik transfer düşüncemiz yok" diye konuştu.

Kaynak: İHA