Konyaspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Davraz‘da Devam Ediyor

Konyaspor, birinci etap kamp çalışmalarına Isparta Davraz‘da devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyerek Spor Toto Süper Lig‘e veda eden Konyaspor, Bank Asya 1. Lig yeni sezon hazırlıklarının birinci etap kampına Isparta Davraz‘da devam ediyor. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde günde çift idman yapan yeşil-beyazlılar, yeni sezon öncesi kondisyon depoluyor. Akşam antrenmanında düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan Konyaspor, daha sonra tekniğine dayalı pas çalışması yaptı. Tedavi olan Hakan Aslantaş, Mustafa Sayan ve Ali Kireş ile ayak bileğindeki

sakatlığının MR‘ı çekilen Gökhan Emreciksin antrenmanda yer almadı.

Açma-germe hareketleri ile sona eren ve yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman sonrası kamp çalışmalarını ve gelecek sezonu değerlendiren teknik direktör Osman Özdemir, taraftardan büyük destek beklediğini ifade etti. Özdemir, "Sezon başı kampı ligdeki tramvayı atlatmak için büyük bir şans. İlk etapta çalışmalarda fiziksel ve kondisyona dayalı bir kamp gerçekleştiriyoruz. Düşmenin verdiği moral bozukluğu yaşanacaktır. Ama kısa sürede bunu atlayacağız. Lig tecrübesi olan futbolcular kadromuzda var.

Konyaspor‘un oynadığı her ligde şampiyonluk yaşamayı amaç edinmiştir. Hedeften asla şaşma olmaz. Bu sezon taraftarımızdan destek bekliyoruz ve onlara çok güveniyoruz" dedi.

Yeniden Süper Lig‘e çıkacaklarından kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini belirten Özdemir, "Bank Asya‘nın zorluğunu biliyoruz. Allah herkese unutma kabiliyeti vermiş. Olan oluyor, ölen ölüyor. Her şey geride kalıyor. Küme düşme de olacaktır, şampiyonluklar da olacak. Sporun bir eğlence olduğunu bilmeniz lazım. Geriye dönüp bakmayacağız" diye konuştu.

Yeşil-beyazlıların tecrübeli kalecisi Ercüment Kafkaslı, "Yeni sezon kampına başladık. Hızla devam ediyoruz. Sabırsız bir şeklide ligi bekliyoruz. Genç arkadaşlarla yeni sezona iyi başlayıp öyle devam etmek istiyoruz. Sezonu iyi şekilde bitirmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Genç oyuncu Ali Dere ise geçen sezene talihsiz bir sezon yaşadıklarını ve Bank Asya Ligi‘nde kendilerini ispatlayıp, yeniden Süper Lig‘e çıkmak istediklerini belirtti.

Günde iki idmanla yeni sezona hazırlanan yeşil-beyazlıların Davraz kampı 17 Temmuz‘da tamamlanacak.

Kaynak: İHA