Futbolda Şike İddiaları

Malatya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hakkı Ergül, yıpratma kampanyasını ibretle izlediklerini belirtip, "Dıgıtürk aboneliklerini iptal ve iadelerini gerçekleştirmeleri çağrısında bulunmayı kararlaştırmıştır" dedi.

Malatya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hakkı Ergül, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, "Kulübümüz Başkan ve bazı yöneticilerinin ve sporcularımızın 3 Temmuz 2011 tarihinde gözaltına alınması ve sonrasında yaşanan gelişmeler ve medya üzerinden 2010 - 2011 futbol sezonunda kazanılan şampiyonlukla ilgili belirli merkezler tarafından yürütülen yıpratma kampanyası süreci tarafımızdan ibretle izlenmektedir. Derneğimizin yapmış olduğu toplantıda konu etraflıca değerlendirilmiş ve gerek Türkiye

gerekse yurt dışında bulunan tüm derneklerin ve Fenerbahçe camiasına gönül vermiş tüm taraftarlarımızın bu duruma kayıtsız kalamayacağı ve aktif rol üstlenilmesi gerektiği hususunda görüş birliğine varılmıştır. Derneğimiz, Fenerbahçeliyim diyen tüm taraftarlarımızın ellerinde bulundurdukları Dıgıtürk aboneliklerini iptal ve iadelerini gerçekleştirmeleri çağrısında bulunmayı kararlaştırmıştır.

Fenerbahçeliyim diyen tüm taraftarlarımızın ve bu durumdan rahatsızlık duyan diğer takım taraftarlarının da bu çağrımıza destek verecekleri inancıyla saygılar sunarız " ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA