Fenerbahçe Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Düzce‘nin Kaynaşlı ilçesindeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri‘nde kamp yapan Fenerbahçe, akşam saatlerinde gerçekleştirdiği günün ikinci antrenmanı ile çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanı Asbaşkanlardan Cihan Kamer de takip etti.

Sportif Direktörü ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra oyuncular dar alanda pas organizasyonları yaptı. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran kaleci antrenörü Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışmalarını tamamladıktan sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

Oyunculardan, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu ve Mehmet Topçu ise takımdan ayrı yaptıkları istasyon ve koşu çalışması ile antrenmanı tamamladılar.

Antrenmana, sol ayak üst bölgesinde doku zedelenmesi olan Mamadou Niang, sol arka alt adelesinde kısmi yırtık tespit edilen Serdar Kesimal, sol üst ön adelesinde ağrı hisseden Gökay İravul ile Copa America‘da görev alan Andre Santos ve Diego Lugano katılmadı.

Sarı-lacivertli takım yeni sezon hazırlıklarını 9 Temmuz Cumartesi günü (yarın) Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri‘nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Antrenmanlar saat 10.30 ve 18.00‘de başlayacak.

Kaynak: İHA