Ertuğrul Sağlam transferlerden memnun

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımın Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Şampiyonlar Ligi tecrübeleri ile UEFA Avrupa Ligi'nde daha iyi işler yapabileceklerini ifade eden Sağlam, "İstediğim transferler gerçekleşti" mesajını verdi.

Takımın Avusturya kampında sabah yapılan antrenman sonrası Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam basın mensuplarının sorularını cevapladı. Çalışmaların güzel bir ortamda gerçekleştiğini belirten Sağlam, "Yarından sonra maçlarımız da başlıyor. Yoğun programı, özellikle yeni transferleri maçlarda görebilmek için istedik. Avrupa takımlarıyla maç oynayarak kendimizi geliştireceğiz" dedi.

"GEÇEN SENE TECRÜBEMİZLE DAHA İYİ ŞEYLER YAPMAK İSTİYORUZ"


UEFA Avrupa Ligi‘nde başırıyı hedeflediklerini söyleyen Sağlam, "Geçen sezon Şampiyonlar Ligi‘ndeki tecrübemizle daha iyi şeyler yapmak istiyoruz. Bu sezon hedefimiz ligde ilk 5 içinde olmak. 4 tane cezalı maçımızı düşünürsek başlangıç çok önemli ve zor başlayacak. Bu dönemi geleceğimizin altyapısını oluşturacağını düşünürsek iyi seviyede hazırlanmak zorundayız. Oyuncularım da yoğun antrenmanda fedakarlık gösteriyor" diye konuştu.

"KADROMUZU 27-28 KİŞİYE KADAR DÜŞÜRECEĞİZ"


Kampın ardından kadroda indirime gideceklerini belirten Sağlam, "Genel anlamda genç futbolcularımız fazla. Onları A-2‘de de kullanacağımızı düşünürsek sayıyı 27-28 kişiye kadar düşüreceğiz. Bu kadro bizim için yeterli. Kamp sonunda aramıza yeni katılacak arkadaşlarda olabilir, gidecek oyuncular da olabilir. Hepsi kamp döneminde belli olacak" şeklinde konuştu.

"N‘DİAYE‘DEN BEKLENTİMİZ BÜYÜK"


Listesindeki oyuncuların alındığını dile getiren Sağlam, "İstediğim transferler gerçekleşti. Kaleye, orta sahaya oyuncu aldık. İhtiyaçlar belki tam olmasa bile giderdiğimizi düşündük. İngiltere milli takımının en son oynanan maçında 2‘nci kalecisi aramızda. Premier Lig tecrübesi ortada. N‘Diaye Fransa Milli Takımı‘nda oynamış, beklentimiz büyük bir oyuncu. İbrahim Kaş, benimle Beşiktaş‘ta çalışırken performansını üst seviyeye çıkartıp Avrupa‘ya transfer oldu. Bizim en büyük transferimizi geçtiğimizi sezon performansı düşük olan kendi potansiyellerini takıma katkı verecek seviyede kullanamayan arkadaşlarımızın performansımızı çıkartmak olacaktır. Onun için çalışıyoruz. Onlar da kendi potansiyellerinin bilincinde.

Kaynak: İHA