Aslan topa bastı

G.Saray yönetimi transfer konusunda ayağını gazdan çekmeye karar verdi

KÖTÜ geçen bir sezonun ardından Elmander, Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam ve Muslera’yı renklerine bağlamayı başaran G.Saray, şimdilik ayağını gazdan çekmeye karar verdi. Özellikle F.Bahçe ağırlıklı olan şike operasyonunun nasıl sonuçlar doğuracağını, 2. veya 3. dalgası olup olmayacağını ve F.Bahçe’den başka diğer kulüplerin de ceza alıp almayacağını bilmeyen sarı-kırmızılılar, lig şekillenene kadar transfer yapmayacak.

F.BAHÇE’NİN dışında Spor Toto Süper Lig’den başka takımların da ceza alması durumunda, kadrosu için ‘Yeterli’ demesi beklenen G.Saray, çıkacak sonuçlara göre tekrar transfer harekatlarına başlayabilir.

BİLİNDİĞİ gibi başkan Ünal Aysal, her şeyden önce Arena’ya taraftarı çekecek dünyaca ünlü bir golcü transfer etmek istiyordu..

Forlan ve Reyes’te iş bitmedi

G.Saray Başkan Yardımcısı Refik Arkan, Fabiano, Forlan ve Reyes’le ilgili açıklamalar yaptı.. Radyospor’a konuşan Arkan’ın düşünceleri şöyle: “Fabiano’da sağlık nedenleriyle ilgili sıkıntı var. Yapılan görüşmeler sonrasında sakatlık problemi olduğunu öğrendik. Sakatlığı transferi engelleyecek düzeyde.. Ancak raporları inceleyip karar vereceğiz.

ATLETICO Madrid’in finansal bir sıkıntısı var ve yöneticiler baskı altındalar. O dönemde Reyes tatilde, Forlan da Uruguay Milli Takım kampındaydı. Bu transfer süreci bitmiş değil. Atleticolu yöneticiler de bizi arıyorlar. Ama çok acelemiz yok.”