Kris Boyd‘dan Bursaspor‘a Büyük Çalım

Bursaspor‘un aylarca transfer etmek için uğraştığı ancak kadrosuna katmayı başaramadığı İngiltere Championship takımlarından Middlesbrough forması giyen İskoç golcü Kris Boyd, Eskişehirspor forması giymeye hazır olduğunu söyledi.

İngiltere Championship ekiplerinden Middlesbrough‘da top koşturan İskoç golcü Kris Boyd, Türkiye‘de futbol oynamaya sıcak baktığını söyledi. Geçtiğimiz yıl Glasgow Rangers‘dan Championship takımlarından Middlesbrough‘ya transfer olan Boyd, burada aradığını bulamamış ve sezonun ikinci yarısını Nottingham Forest‘ta kiralık olarak geçirmişti. İngiliz basınında yer alan habere göre golcü futbolcu Boyd, Türkiye‘de forma giymek için sabırsızlanıyor. Kris Boyd, Daily Record‘a verdiği röportajda

Eskişehirspor‘un hedefleri olan bir takım olduğunu söyleyerek, "Türkiye‘de oynamaya sıcak bakıyorum. Bu benim için güzel bir tecrübe olacak. Eskişehirspor, iddialı bir takım ve ben de hedeflerinde onlara yardım etmek istiyorum. Transferin bir an önce sonuçlanmasını bekliyorum ve bu konuda sabırsızlanıyorum" dedi.

Hatırlanacağı üzere daha önce Bursaspor golcü futbolcuyu kadrosuna katmaya uğraşmış fakat başarılı olamamıştı. Hatta bir dönem Trabzonspor‘un da Boyd için devreye girdiği haberleri basında yer almıştı.

İskoç golcü Kris Boyd geçtiğimiz sezon Middlesbrough ve Nottingham Forest formaları altında Championship‘te toplam 39 maçta forma giydi ve 12 gol kaydetti. Aynı zamanda İskoç Milli Takımı‘nın da formasını giyen Boyd‘un, milli forma altında 18 maçta 7 golü bulunuyor.

Kaynak: İHA