Fenerbahçe‘de Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Yeni sezon hazırlıklarına Düzce‘nin Kaynaşlı İlçesi‘ndeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri‘nde sürdüren Fenerbahçe, günün ilk antrenmanını yaptığı çalışmalarla tamamladı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleşen antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başlarken daha sonra 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından 4 takıma ayrılan oyuncular, iki yarı sahada ayrı ayrı yaptıkları çift kale maçlarla antrenmanı tamamladı.

Top kapma çalışmasının ardından takımdan ayrılan Issiar Dia ve Gökhan Gönül, Alper Aşçı eşliğinde ayrı çalışmalar yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise Daniel Güiza ile Issiar Dia yer değiştirdi. Dia çift kalede görev alırken; Güiza, Alper Aşçı ile yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Sezer Öztürk, Emmanuel Emenike, Emre Belözoğlu, Semih Şentürk, Mehmet Topuz, Mamadou Niiang ile Copa America‘da mücadele eden futbolcular Andre Santos ve Diego Lugano ile ağrıları bulunan Miroslav Stoch ile Serdal Kesimal antrenmana katılmadı.

Günün ikinci antrenmanı saat 18.00‘de başlayacak.

Kaynak: İHA