Beşiktaş‘ın Gurbetçileri İddialı Konuştu

Beşiktaş‘ın yeni transferlerinden Tanju Kayhan, takıma faydalı olmak için elinden gelenin en iyisini yapacağını söylerken, bir diğer gurbetçi futbolcu Veli Kavlak da ilk on birde düzenli olarak forma giymek istediğini söyledi.

Avusturya‘nın Rapid Wien takımından transfer edilen gurbetçi futbolcular Tanju Kayhan ve Veli Kavlak, antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

KAYHAN: ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM

Avusturya kampında her şeyin güzel olduğunu anlatan genç futbolcu Tanju Kayhan, Siyah-beyaz formayla elinden geenin en iyisini yapacağını söyledi. Kayhan, "Hocamız hangi mevkide görev verirse orada işimi yapmaya hazırım. Avusturya‘da sağ bek oynadım. Benim için sağ sol fark etmez, her yerde oynarım. Ben Rapid‘in alt yapısında defans olarak yetiştim, modern futbolda defans da ileriye yardım etmeli" diye konuştu.

Beşiktaş‘ta ortamın çok iyi olduğunu vurgulayan Tanju Kayhan, takımda büyüklerin kendileriyle sürekli ilgilendiklerini kaydetti.

Taraftarın bir numara olduğunu ifade eden Tanju Kayhan, takım olarak her sene şampiyon olmak istediklerini ve bu yıl Avrupa kupalarında daha da ileriye gitmeyi arzuladıklarını sözlerine ekledi.

KAVLAK: İLK 11‘DE FORMA GİYMEK İSTİYORUM

Rapid Wien‘den transfer edilen diğer gurbetçi futbolcu Veli Kavlak ise ilk on birde forma giymek istediğini ve bunun için elinden geleni yapacağını söyledi.

Kavlak, "Buraya ön libero olarak geldim. Önümde başka oyuncular var, rekabet var, onu biliyorum. Kendimi en iyi şekilde ispatlamak istiyorum" dedi.

Takımda herkesin kendilerini çok iyi karşıladığını anlatan genç futbolcu, "Beşiktaş çok profesyonel bir takım. Takımın başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım" ifadelerini kullandı.

Yeni sezonda şampiyonluğu arzuladıklarını ifade eden Kavlak, Beşiktaş‘ta dünya çapında oyuncular bulunduğunu vurguladı ve "Takım olduğumuzu sahaya yansıtabilirsek o zaman başarılı olacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA