Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig takımlarından Turgutluspor transferde bombaları patlatmaya devam ediyor. Dış transferde Engin Memişler, Ahmet Buğra Erdoğan, Samet Kılıç, Emir Alagöz ve Ahmet Çağıran‘dan sonra Manisa temsilcisi, Göztepe‘nin sol beki Ahmet Sağlam‘ı 1 yıl kiraladı.

Sırasıyla Beylerbeyi, Eyüpspor, Eskişehirspor ve Göztepe formalarını giyen 24 yaşındaki yetenekli oyuncunun imza törenine şehir dışında olan kulüp başkanı Murat Ayhan katılamazken törende yöneticiler Salih Özakman, İbrahim Başçı, Sait Aşık ve Kadir Şakar hazır bulundu.

Burada Konuşan Genel Kaptan İbrahim Başçı, "Yetenekli ve hedefi olan oyunculardan oluşan bir takım kurma gayreti içerisindeyiz. Son olarak Göztepe‘den 1 yıllığına kiraladığımız Ahmet Sağlam‘da bizi hedefe taşıyacak oyunculardan biri. Kendisinin Turgutluspor‘a faydalı olacağını ve takımımıza katkı sağlayacağını düşünüyorum. Genç arkadaşımız Eskişehirspor forması ile bir çok Süper Lig maçında forma giyme başarısı göstermiş kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Başçı sözlerine şöyle devam etti: "Transferin son gününe kadar Turgutluspor‘da transfer bitmez dış transferde 10 oyuncuyu daha renklerimize bağlamayı düşünüyoruz."

Ahmet Sağlam ise "Geçtiğimiz sezon Göztepe‘de şampiyonluk yaşadım. Bu sezon aynı başarıyı ve mutluluğu Turgutluspor‘da yaşamak istiyorum. Hedefi olan bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Turgutluspor Yusuf Şimşek gibi bir isimle yola çıktı ve yapılan transferlerde oldukça iyi ben burada hedefe ulaşacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

Kaynak: İHA