Şike operasyonunda son durum

Şike operasyonda son 6 saatte neler yaşandı? İşte Şike Operasyonunda son 6 saat içinde yaşanan önemli gelişmeler.

Futbolda şike depremi (Son Detaylar)

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 25 kişinin savcılık sorgusu tamamlandı.
20 KİŞİYE TUTUKLAMA TALEBİ

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip MosturoğluFenerbahçeli Yöbetici İlhan Ekşioğlu, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve eski futbolcu Cemil Turan ve Ümit Karan'ın da aralarında bulunduğu 20 kişi tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi.

Futbolcular Emenike, Mahmut Boz, Çağrı Özer, Mustafa Efe ve Sezer Öztürk ise savcılıkça serbest bırakıldı.

YILDIRIM DEMİRÖREN ŞÜPHELİ SIFATIYLA İFADEYE ÇAĞRILDI
Şike soruşturması kapsamında Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetici Serdar Adalı'nın da şüpheli olarak ifadesinin alınacağı belirtildi. "Şike" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Asbaşkanı Serdar Adalı'nın şüpheli sıfatıyla ifadesi alınacak.
Beşiktaş Kulübü asbaşkanı Serdar Adalı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Sporla oynadıkları Zıraat Türkiye Kupası final karşılaşması öncesi rakip takımın futbolcusu İbrahim Akın'la yaptığı görüşmede "Bu maçta sakın oynama seni mutlaka alacağım" dediği iddia edilmişti.

Bu iddiaya ilişkin Adalı'yı şüpheli olarak dinleyecek olan Savcı Berk, kulüp başkanı Demirören'e de bu görüşme hakkında bilgisinin olup olmadığını soracak.

DEMİRÖREN İDDİALARA YANIT VERDİ
Futbolda şike soruşturması kapsamında şüpheli sıfatıyla ifade vereceği öğrenilen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, bugün akşam saatlerinde Siyah-beyazlı takımın kamp yaptığı Avusturya'nın Salzburg kentine bağlı Leogang bölgesine geldi.

"BEN DE ŞİMDİ DUYDUM. KONUYLA İLGİLİ FAZLA BİLGİM YOK"

Beşiktaş'ın kamp yaptığı otele girişi sırasında gazetecilerin konuyla ilgili sorusu üzerine Demirören, "Ben de şimdi duydum. Konuyla ilgili fazla bilgim yok" demekle yetindi.

Şüpheli sıfatıyla ifade vermeye çağrıldığı öğrenilen bir diğer isim Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, takımın kamp yaptığı otelde Demirören ile bir araya geldi.