Fenerbahçe‘de Yeni Sezona Hazırlanıyor

Düzce‘de kamp yapan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

Kaynaşlı ilçesindeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri‘nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, basına kapalı yapılan akşam antrenmanında futbolcuların, ısınma ve koordinasyon çalışmasının ardından gruplar halinde top kapma ve pas çalışması yaptığı bildirildi.

Sarı-lacivertlilerin, antrenmanı dar alanda çift kale maçla tamamladıkları kaydedildi.

Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran‘ın kaleci antrenörü Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştıktan sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak yer aldıkları belirtildi.

-GÖKHAN GÖNÜL KAMPA KATILDI-

Sezon sonunda milli takıma gittiği için izinli olan futbolculardan Gökhan Gönül de kampa katıldı.

Gökhan‘ın akşam antrenmanında takımla birlikte top kapma ve pas çalışması yaptıktan sonra kondisyoner Alper Aşcı ile birlikte takımdan ayrı çalıştığı ifade edildi.

Henüz kampa katılmayan milli oyunculardan Emre Belözoğlu, Mamadou Niang, Semih Şentürk ve Mehmet Topuz ile Copa Amerika‘da mücadele eden Uruguay Milli Takımı‘nda yer alan Diego Lugano ve Brezilya Milli Takımı kadrosunda bulunan Andre Santos antrenmanda yer almadı.  

Bu arada, antrenmanı saha kenarından izleyen taraftarların, çalışma sonunda teknik ekip ve futbolculara baklava ikram ederek, takıma destek verdikleri bildirildi. Taraftarların futbolcularla fotoğraf çektirip, imza aldığı öğrenildi.

Fenerbahçe, yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

-EMENİKE VE SEZER KAMPA KATILACAK-

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve savcılıkça sorgulandıktan sonra serbest bırakılan Emmauel Emenike ve Sezer Öztürk kampa katılacak.

Emenike ve Sezer‘in en kısa sürede Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesislerine geleceği bildirildi.

Kaynak: AA