Tff Yönetim Kurulu, Fenerbahçe‘nin İsteği Üzerine Olağanüstü Toplandı

IHA008791D-SPO/05-TEM-00E9-0560


- TFF YÖNETİM KURULU, FENERBAHÇE‘NİN İSTEĞİ ÜZERİNE OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
- FENERBAHÇE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ DE FEDERASYONUN İSTİNYE‘DEKİ BİNASINA GELDİLER
- TFF BAŞKANI MEHMET ALİ AYDINLAR:
- "FENERBAHÇE YÖNETİM KURULUNUN İSTEĞİ ÜZERİNE OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI KARARI ALDIK"
- TAHKİM KURULU BAŞKANI HASAN GERÇEKER:
- "EN KISA ZAMANDA BU OLAYI TFF OLARAK ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ"

(FOTOĞRAFLI)

EMRAH OKTAY - MURAT KARADAĞ
İSTANBUL (İHA-ÖZEL) - Türk futbolunda adeta deprem etkisi meydana getiren ‘Şike ve Teşvik‘ soruşturmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Mehmet Ali Aydınlar başkanlığında, Fenerbahçe Yönetim Kurulu‘nun isteği üzerine olağanüstü toplandı.
TFF Yönetim Kurulu Mehmet Ali Aydınlar başkanlığında federasyonun İstinye‘deki binasında olağanüstü toplandı. Beşiktaş‘taki İstanbul Adliyesi‘ne giderek soruşturmayı yürüten savcıyla görüşen ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü‘nde Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın‘la bilgi alışverişinde bulunan TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, daha sonra federasyonun İstinye‘deki binasına geçti. Burada soruları yanıtlayan Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyelerinin talebi üzerine TFF Yönetim Kurulu olarak
olağanüstü toplantı yapma kararı aldıklarını ifade etti. Aydınlar, "Fenerbahçe yönetiminin isteği üzerine olağanüstü toplantı kararı aldık ve buraya geldik. Son gelişmeleri değerlendireceğiz. 15 Temmuz‘a kadar gerekli kararımızı açıklayacağız" dedi.
TFF Tahkim Kurulu Başkanı Hasan Gerçeker ise yaptığı açıklamada, göreve gelir gelmez zorlu bir olayla karşılaştık. Bu olayın üstesinden gelebiliriz. Olay yargı aşamasında. Bir açıklama yapmamız doğru olmaz. En kısa zamanda bu olayı TFF olarak çözüme kavuşturacağız. Bundan sonra Türk futbolunu iyi günler bekliyor diyebiliriz" diye konuştu.
Bu arada toplantıda MHK Başkanı Yusuf Namoğlu da katılırken, Namoğlu ısrarlı soruları yanıtsız bıraktı.
Toplantıya Fenerbahçe Kulübü adına Abdullah Kiğılı, Nihat Özdemir, Ali Koç ve Murat Özaydınlı katılırken, yöneticilerin morallerinin bir hayli bozuk olduğu gözlendi.
(EMR-ERS-S)

05.07.2011 18:00:16 TSI
NNNN

Kaynak: İHA