Nuri Şahin: Barcelona iyi ama en iyisi Real Madrid

Real Madrid'e transfer olan Nuri Şahin, son yıllardaki Barcelona dominantlığına rağmen yeni takımının hâlâ dünyanın en iyisi olduğuna inanıyor.

Real Madrid'in Borussia Dortmund'dan renklerine bağladığı Nuri Şahin, Barcelona'nın son yıllarda çok iyi bir performans göstermesine rağmen yeni takımının hâlâ dünyanın en iyisi olduğunu düşünüyor.

Nuri, AS'a verdiği demeçte "Barcelona harika bir takım ve son yıllarda büyük başarılar yakaladı. Ancak Real Madrid otoriteler tarafından yüzyılın takımı seçildi ve bence hâlâ dünyanın en iyisi." şeklinde konuştu.

22 yaşındaki oyuncu yeni sezondaki bekletileri ile ilgili olarak da "Mourinho benden orta sahadaki organizasyonla ilgilenmemi istiyor. Kendime çok güveniyorum ve burada da ilk onbirin değişilmezlerinden biri olmayı umuyorum." ifadelerini kullandı.

Hamit Altıntop, Jose Callejon ve Raphael Varane ile birlikte bu yaz Real Madrid'e transfer olan oyuncunun ilk onbirde yer alması için Sami Khedira, Xabi Alonso, Fernando gago ve Lassana Diarra ile rekabete girmesi bekleniyor.