Göztepe Bolu Kampına Start Verdi

Bank Asya 1.Lig‘in yeni ekiplerinden Göztepe, Bolu‘daki ilk etap çalışmalarına başlarken, teknik direktör Özcan Kızıltan, "Forvet mevkiine iki tane yabancı oyuncu düşünüyoruz" dedi.

İzmir‘de yapılan kısa çalışmanın ardından ilk etap kampı için Bolu‘ya gelen Göztepe, akşam yaptığı idmanla hazırlıklarına başladı. Bolu Termal Otel‘de kampa giren sarı kırmızılı takımda günün ilk idmanı yaklaşık 1 saat sürdü. Serin havada düz koşu ve istasyon çalışması yapan takım 21 kişilik kadrosuyla düğmeye bastı. Antrenman öncesi kampın ilk gününde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Özcan Kızıltan, Bolu kamplarının Göztepe‘ye uğurlu geldiğini söyledi. Kızıltan, "İzmir‘deki ön

hazırlıktan sonra bugün Bolu kampına başladık. Ben daha öncede burada kamp yapmıştım. Göztepe‘yle hazırlık çalışmalarına gelmiştim. Bolu çalışma ortamı oramı açısından çok ideal. Her şeyiyle iyi bir kamp ortamı var. Bir de benim açımdan farklı. İki senedir buraya geldik ve şampiyonluk yaşıyoruz. Uğurlu geldi diyebiliriz. Bu sezon da kampımızı burada yapmayı planladık. Burada olmaktan mutluyuz" dedi.

Kaliteli ve güvendikleri isimleri kadrolarına kattıklarını ancak forvet hattına iki tane yabancı oyuncu almayı düşündüklerini ifade eden Kızıltan, "Geçtiğimiz yıl 2. Lig‘den Bank Asya‘ya çıkan bir takımımız vardı. Ama Bank Asya‘da bizi daha zorlu bir lig bekliyor. Bu anlamda geçtiğimiz sezon yaşadığımız sıkıntıları göz önünde bulundurarak bazı bölgeleri güçlendirme düşüncesinde bulunduk. Takviyeler yaptık. Bir problem yaşayacağımızı düşünmüyorum. Güvendiğimiz kaliteli oyuncuları kadromuza kattık. İyi bir

kadro oluşturduğumuza inanıyoruz. İki üç arkadaş daha gelecek. Yabancı da olabilir yerli de olabilir. İlk planda forvete yabancı oyuncu düşünüyoruz. Onunla ilgili arayışlarımız devam ediyor. Tespit ettiğimiz oyuncular var. İnşallah en yakın zamanda onlar da aramıza katılacak" şeklinde konuştu.

İzmir ekibi, yaklaşık 1 saat süren idmanın ardından dinlenmeye çekilirken, çalışmaların yarın sabahtan itibaren devam edeceği belirtildi.

Kaynak: İHA