Fenerbahçe‘de Yen Sezon Hazırlıkları

Fenerbahçe, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri‘nde sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından iki gruba ayrılarak, dar alanda top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

VOLKAN, SERDAR VE GÜİZA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Fenerbahçe‘de ülkesinden dönen Daniel Güiza ile sezon sonunda Milli Takım‘da forma giymelerinden dolayı 7 Temmuz‘a kadar izinli olan Volkan Demirel ve yeni transfer Serdar Kesimal, antrenmana katılarak çalışmalara başladı.

Üst solunum yolu rahatsızlığı sebebiyle iki gündür çalışmalara katılmayan Uğur Boral da antrenmanda takımdaki yerini aldı.

EMRE VE GÖKHAN ANTRENMANI TAKİP ETTİ

Sarı-lacivertli takımda 7 Temmuz‘a kadar izinli olan futbolcular Emre Belözoğlu ile Gökhan Gönül‘ün Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri‘ne gelerek, antrenmanın son bölümünü takip ettikler.

Antrenmana, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmada gözaltına alınan Emmanuel Emenike, Sezer Öztürk, Milli Takım‘da oldukları için izin verilen bazı futbolcular ile Copa America‘da forma giyen oyuncular katılmadı.

Kamp yapmak için yarın öğle saatlerinde Düzce‘ye hareket edecek olan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarının ikinci bölümünü Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri‘nde yapacak.

Kaynak: İHA