Erman Toroğlu kovulduğu kanalına fena saydırdı

Erman Toroğlu, canlı yayında Lig Tv'ye fena saydırdı. Şike operasyonunu değerlendiren Erman Toroğlu “Lig Tv Aziz Yıldırım'ın etkisinde kaldıysa yazıklar olsun." dedi.

Futbolda şike depremi (Son Detaylar)

Bir anda Türkiye gündemine oturan futbolda şike skandalına her kesimden tepkiler gelmeye devam ediyor. Kanal D ana haber bülteninde şike skandalını değerlendiren Toroğlu, kovulduğu eski kanalına sert eleştiriler getirdi.

Şike skandalı ile birlikte ortaya çıkan ses kayıtlarında, Erman Toroğlu’nu Aziz Yıldırım’ın kovdurduğu şeklinde konuşmalar geçtiği iddiaları sonrası, Kanal D ana haber bültenine canlı yayın konuğu olan Erman Toroğlu “Toroğlu "Herkes beni işten atmak isteyebilir. Ben çalıştığım müesseseye bakarım, beni o ilgilendirir." dedi.

Kendisinin Aziz Yıldırım tarafından işten attırıldığı iddialarının doğru olmadığına inandığını kaydeden Toroğlu “ Hayat çok güzel. İnsanlar nelerle uğraşıyor, biz nelerle uğraşıyoruz. Saçma sapan işler bunlar ama maalesef gerçekler. Bir yerden başlanması gerekiyordu, bir yerden düğmeye basıldı ve başladı. Benim Aziz Yıldırım tarafından işten atılmam falan hikaye. Herkes beni işten atmak isteyebilir. Ben çalıştığım müesseseye bakarım. Eğer müessesem beni işten atmaya karar vermişse, buna da Aziz Yıldırım'ın gücü yetmişse ben Yıldırım'a en ufak bir serzenişte bulunmam, müesseseme bakarım. Müessesem müessese olmuş mu olmamış mı? Aziz Yıldırım'ın etkisinde kalmışlarsa yazıklar olsun.” diye konuştu.

HANİ ERMAN TOROĞLU DÜŞÜRÜYORDU


Lig Tv’nin kendisini kanaldan kovma gerekçesi olarak gösterdiği “Marka değeri” açıklamasına da göndermen yapan Erman Toroğlu, 'Alın size marka değeri' diyerek eski kanalına canlı yayında saydırdı. Toroğlu, 'hani Erman Toroğlu marka değerini düşürüyordu. Şimdi o marka değerini kazıyarak bile çıkaramazsınız' dedi.

BEYAZ GAZETE