Bahia Ve Hakan Arslan Samsunspor‘a 3 Yıllık İmza Attı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Samsunspor, Hollanda ligi takımlarından Feyenord‘da oynayan Andre Luiz Bahia ve Bank Asya 1. Lig takımlarından Güngören Belediyespor‘da forma giyen Hakan Arslan‘ı 3 yıllığına renklerine bağladı.

Nuri Asan Tesisleri‘nde Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz ve Futbol Şubesi Sorumlusu Suat Çakır‘ın katıldığı imza töreninde genç defans oyuncusu Andre Luiz Bahia ve ön libero Hakan Arslan 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Defans oyuncusu olmasına rağmen gol atma sözü de veren Bahia, "Türk futbolunun gelişimde olduğu bir süreçte böylesine bir ligde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Burada çok sıcak ilgi gördüm. Yılar sonra yeniden Süper Lig‘e çıkan Samsunspor‘a yardımcı olacağım. Ben defans oyuncusuyum ama Samsunspor için gol de atacağım" dedi.

Samsunspor‘a transferinin oldukça zor olduğunu belirten Hakan Arslan, "2 yıldır sürekli görüşüyoruz Samsunspor ile. Kısmet bu zamanaymış. Tam Samsunspor‘un şahlandığı dönemde Samsunspor‘a geldim. Ben burada başarılı olacağıma inanıyorum, beni buraya getirenlere kendimi ispat edeceğim ve utandırmayacağım" diye konuştu.

BAŞKAN YILMAZ‘DAN GALİP ÖZTÜRK İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Gazetecilerin sorusu üzerine işadamı Galip Öztürk‘ün yaptığı açıklamayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Kazım Yılmaz, "Galip Öztürk‘ün Samsunspor‘a kesinlikle zarar vereceğini düşünmüyorum. Biz bu açıklama ile ilgili yorum yapmıyoruz, herkesin görüşüne saygılıyız" diye konuştu.

Başkan Yılmaz, eski kulüp başkanı İsmail Uyanık hakkındaki iddialarla ilgili şunları söyledi: "Bu 12 yıllık bir mevzu. Bu sabah bizzat arkadaşlara talimat verdim, tutanakları istedim. Arkadaşlarımız bana tutanakların Cumhuriyet Savcılığı‘nda olduğu söyledi. Bu konuyla ilgili başka bir bilgim yok. Daha önceden yargıya intikal ettirilmiş, İsmail Uyanık mahkeme görmüş. Biz yargıya bir şey vermedik."

Galip Öztürk ile kırgınlıklarının olmadığını ifade eden Yılmaz, "Galip Öztürk ile bir kırgınlığımız yok. Samsunspor sevdalısı olan, her zaman Samsunspor‘un yanında olan bir işadamıdır. Galip beyin böyle yaklaşımı Samsunspor içindir. Onun daha farklı bildikleri vardır, onları paylaşmak adına bu açıklamayı yapmıştır, Galip bey ile bir kırgınlığımız olamaz. Biz kendisi ile görüştüğümüzde açıklama yapacağını söyledi. Biz de saygıyla karşıladık, herhangi bir kırgınlığımız olmadı" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA