Gaziantespor'dan iki transfer

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor kadrosuna 2 yeni takfiye yaptı.

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de başarılı bir performans ortaya koyan Gaziantepspor, kadrosuna iki yeni isim kattı.

Gaziantepspor, Togo Milli Takımı oyuncusu Arafat Djako ve Kamerunlu oyuncu Gilles Binya'yu transfer ettiğini ve oyuncuların imza törenlerinin Gaziantepspor'un UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme rövanş maçında 4 Ağustos Perşembe günü karşılaşacağı Legia Varşova maçı sonrasında yapılacağını, imza töreni tarihi ve saatinin kulübün resmi internet sitesinden yapılacağını söyledi.

Gaziantepspor Rusya’nın Anzhi takımında forma giyen Togo Milli Takım oyuncusu Arafat Djako’yu 1 yıllık kiralık olmak üzere 4 yıl satın alma opsiyonlu olarak renklerine bağladı.

Arafat Djako Kimdir?

10 Kasım 1988 Togo doğumlu olan genç forvet, futbol hayatına Togo’nun Merlan takımında başladı. 2007 yılında profesyonel olan Djako, sırasıyla Merlan, Ashanti, Bnei Sakhnin, Hapoel Acre ve Anzhi formaları giydi. Forvet’de görev alabilen Djako, iki kez Togo Milli Takım forması altında mücadele etti.

Gaziantespor'dan iki transfer

Gilles Binya Kimdir?

29 Ağustos 1984 Kamerun'un Yaounde kentinde doğan tecrübeli orta saha oyuncusu, futbol hayatına Kamerun’un Nassara Yaoundé takımında başladı. 2003 yılında profesyonel olan Binya, sırasıyla Tonnerre Yaounde, MC Oran, Benfica ve Neuchatel Xamax formaları giydi. 2007 yılında Benfica takımı ile Şampiyonlar liginde mücadele etti. Orta sahada görev alan Binya, 16 defa Kamerun Milli Takım forması altında mücadele etti.

Gaziantespor'dan iki transfer