Erman Toroğlu'dan yine çarpıcı açıklamalar

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında, ifadesine başvurulan eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, “Kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştüler.” dedi.

Futbolda şike operasyonu (Son Detaylar)

Futbolda şike operasyonu (Son Detaylar)

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan “Telegol” programında konuşan Erman Toroğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisini Lig Tv’den Aziz Yıldırım’ın kovdurduğu iddialarına yanıt veren Toroğlu “ Savcılıkta ifadeye vermeye gittiğimde polis bana Aziz Yıldırım’ın Sinan Engin’le telefon takibine takıldığında konuşmasını açtı bilgisayardan, yüzüme karşı okudu. Ben o zaman onun doğru olduğunu anladım. Ben Aziz Yıldırım’ı beni Digitürk’ten attırdığı için mahkemeye vermem. Gerek yok, o Digitürk’ün yetkisinde olan bir şey. Aziz Yıldırım Sinan Engin’e şunu söylüyor. Gıyabımda küfür ediyor. ‘Bu bilmem neyin çocuğunu Digitürk’ten kovdurttum. Şimdi Sinancım öyle bir kampanya başlatacağım ki, o bilmem neyin çocuğunu sallandıracağım’ Beni kovdurttum kabul ettim. Siz bu kadar organize iş yapmaya kalkarsanız siz başka işlerde yaparsınız.” dedi.

Erman Toroğlu'dan yine çarpıcı açıklamalar

Bu hareketler içinde olanların kendisine fiziki zarar verebileceğini kaydeden Toroğlu “ Bu iş o kadar öyle kolay değil. Polis bana şikayetçi olacak mısınız diye sordu. Bende Digitürk meselesinden değil, ama diğer olaylardan dolayı şikayetçi oluyorum.” dedim. Yarın başıma da bir şey gelirse, bunun sorumlusu da Aziz Yıldırım’dır. Ama bu birinci değil, Aziz Yıldırım beni taraftarına çok hedef gösterdi.” dedi.
Şiddeti yöneticilerin çıkardığını kaydeden Toroğlu “Bunlar o kadar boş buldu ki meydanı; kendi kendine top yaptılar böyle bir o tarafa bir bu tarafa. Neredeyse korner atıp gol atacaklardı. Ama o günden bugüne geldiler. Kendi kazdıkları kuyuya düştüler. “ diye konuştu.

BEYAZ GAZETE