Adıyamanspor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto 2. Lig takımlarından Adıyamanspor, transfer döneminde fırtına gibi eserken, 2. etap kamp çalışmaları için 9 Ağustos‘ta Bolu‘da olacak. 15 günlük kamp programında futbolcuların kondisyon depolayacağı öğrenildi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Adıyamanspor, ilk hazırlık maçını Perşembe günü kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacak. Teknik Direktör Faik Demir yönetimindeki sarı-yeşilli ekipte morallerin yüksek olduğu ve futbolcuların antrenmanlarda oldukça hırslı oldukları gözlendi.

Çalışmaların oldukça verimli geçtiğini belirten teknik direktör Faik Demir, Bolu kampından sonra takımın şekil alacağını ifade etti. Demir, yardımcılarıyla birlikte Adıyamanspor‘u başarıya taşıyacak olan kadroyu oluşturacaklarını belirterek," Kadromuzda birbirinden değerli sporcularımız var. Hepsi genç ve yetenekli. Takım içerisinde ağabeylik yapacak isimler de var. İnşallah Adıyamanspor‘un özlemini duyduğu Bank Asya 1. Lig‘e taşıyacağız. Adıyamanspor taraftarının da yanımızda olmasını temenni ediyorum"

dedi.

Takıma yeni bir golcü kazandırma çabası içerisinde olduklarını söyleyen Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan ise, Bank Asya Ligi ya da Süper Lig deneyimi olan iyi bir golcü arayışında olduklarını söyledi. Şu ana kadar 10 yeni futbolcu ile anlaştıklarını söyleyen Bozdoğan, "Bank Asya, ya da Süper Lig tecrübesi olan iyi bir golcü arayışı içindeyiz. Takımın golcüsü var. Ancak, alternatif olabilecek, takıma uyum sağlayacak bir golcümüz daha olsun istiyoruz. Belirlediğimiz isimlerin Bank Asya Ligi ve

Süper Lig beklentileri var. Bu transferi de gerçekleştirirsek, rahatlayacağız. Listemizde eski golcümüz Taner Demirbaş‘ta var. Defans, orta saha ve diğer mevkilerde iyi transferler yaptık" dedi.

Kaynak: İHA