Çaykur Genel Müdürü Sütlüpoğlu, Eyof’U Değerlendirdi

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları‘nın diğer uluslararası organizasyonlara başlangıç olmasını umduğunu bildirdi.

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları‘nın diğer uluslararası organizasyonlara başlangıç olmasını umduğunu bildirdi.

Sütlüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları‘nın Trabzon‘da muhteşem bir görsel şölenle başladığını ifade etti. Sütlüoğlu, açıklamasında şunları kaydetti: "ÇAYKUR, gerek açılışından bugüne kadar gerek sporcuların konakladığı olimpiyat köyünde ve gerekse müsabakaların yapıldığı 5 noktada oluşturulan stantlarla hem müsabakalara katılan sporculara hem de basın mensubu ve misafirlere kendi ürettiği çayı ikram ederek bölgenin fındıkla beraber milli ürünü olan çayın tanıtımını yapmıştır. Olimpiyatlardaki müsabakaların keyfine ÇAYKUR çayı keyfi de eklenmiştir. Olimpiyatların bölgemiz ve ülkemiz tanıtımı için önemli bir şans olduğunu bilerek bu şansı her dalda en iyi şekilde kullanmaya çalıştık. "

Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları ile Türkiye‘nin ve bölgenin çok başarılı bir sınav verdiğini kaydeden Sütlüoğlu, şunları belirtti: "Biz de ÇAYKUR olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğimiz kanaatindeyim. 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları‘nın diğer uluslararası organizasyonlara başlangıç olmasını umuyorum. Türkiye her türlü organizasyonun altından rahatça kalkabileceğini bu çalışma ile tüm dünyaya göstermiştir. 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları tam bir Şölen havasında başlamış ve heyecanlı, çekişmeli ve bir o kadar da centilmence müsabakaların sonuna gelinmiştir. "