Akyaka‘yı Dünya Kitesörf Şampiyonu Hadlow Tanıtacak

Dünyanın sayılı sörf noktalarından birisi olarak gösterilen, rüzgârıyla yerli ve yabancı sörf tutkunlarının ilgi odağı olan Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesi, beşinci defa kitesörf dünya şampiyonu olan İngiliz Aaron Hadlow tarafından tanıtılacak.

Dünyanın sayılı sörf noktalarından birisi olarak gösterilen, rüzgârıyla yerli ve yabancı sörf tutkunlarının ilgi odağı olan Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesi, beşinci defa kitesörf dünya şampiyonu olan İngiliz Aaron Hadlow tarafından tanıtılacak. Gökova Körfezi’nde bulunan ve son yıllarda sörf yarışmalarıyla gündeme gelen Akçapınar sahili, Hadlow’u ağırlıyor.

Üç gün sürecek çekimlerle beldeyi dünyaya tanıtacak olan şampiyon sörfçü, Akyaka’nın mükemmel bir yer olduğunu belirterek, “Türkiye’ye üçüncü gelişim. Buraya hayran kaldım ve tekrar tekrar geleceğim. O yüzden de videomu burada çekiyorum. Her geçen sene çok fazla kitesörfçü geldiği için belli bir seviyeye indirilmesi gerekiyor. Çok güzel bir yer, turizm açısından önemli bir şehir. Buraya çok gelen olunca tehlike başlayacak. Kesinlikle genişletilmesi gerekiyor. Burada yaptığımız çekimler, önce Redbul’un ana sayfasında görünecek. Büyük bir bütçeyle geldik, çektiğimiz bu film bütün dünyada seyredilecek.” dedi.