20 Yaşında Hayatını Kaybeden Boluspor Taraftarı Toprağa Verildi

Bank Asya 1.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor‘un geçtiğimiz günlerde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 20 yaşındaki taraftarı Ömer Faruk Odacı‘nın annesi Huri Odacı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan hazırlık maçında oğlunun yerine tribündeki yerini aldı. Cefakar anneyi Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı‘da yalnız bırakmadı. Çarıkçı, Boluspor Kulübü yöneticisi Erdal Gören‘le birlikte Huri Odacı‘ya başsağlığı diledi.

Huri Odacı, birkaç gün önce evladı Ömer Faruk Odacı‘yı toprağa verdi. Acılı anne, evladının gönül verdiği takımına destek için Atatürk Stadyumu‘na geldi. Maraton tribününde elinde kırmızı karanfillerle gece gündüz demeden deplasmana gittiği arkadaşlarının yanında İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını izledi. Maç öncesinde Yarenler Ömer Faruk‘u unutmadı. Yapılan saygı duruşunun ardından açılan pankart anlamlıydı. "Faruk ölmedi kalbimizde yaşıyor" tezahüratı sırasında çok sayıda taraftar gözyaşlarını

tutamadı.

Maç sonunda Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ile yönetici Erdal Gören acılı anneyi unutmadı. Huri Odacı‘ya başsağlığı dileyen Çarıkçı, "Başınız sağ olsun. Yapabileceğimiz bir şey var mı? Duyduğumuzda biz de çok üzüldük. İstanbul‘da olduğum için cenazeye katılamadık. Allah sabırlar versin" dedi.

Kaynak: İHA