Yavru Vatan Kıbrıs‘ta Trabzonspor Rüzgarı

Trabzonspor‘un duayen yöneticilerinden Utku Bozoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hükümeti Başbakan‘ı, Birsen Küçük ve bakanlar kurulunu , Kıbrıs‘ta yaptırmış olduğu Crotos Otel‘nde ağırlayarak üzerlerine isimleri yazılı 61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti.

Trabzonspor eski yöneticilerinden Utku Bozoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti‘nde yaptırmış olduğu Crotos Oteli‘nde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hükümeti Başbakanı Birsen Küçük ile birlikte Sağlık Bakanı Ahmet Kaşif, Maliye Bakanı Ersin Tatar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünlerdi, Tarım Bakanı Ali Çetin, Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst ve Ulaştırma Bakanı Ersen Şener ağırladı. Ziyaret esnasında Trabzonspor‘un şampiyonluk yıllarında yöneticilik yapan Utku Bozoğlu Başbakan Birsen Küçük ve

bakanlarına üzerinde isimleri ve 61 numara yazan Trabzonspor formalarını hediye etti.

Ziyaret sırasında, Utku Bozoğlu, Kıbrıs‘ta çok Karadenizli olmasından dolayı Başbakan Birsen Küçük‘ten Trabzonspor adına kamp yeri için arsa tahsis edilmesini istedi. Başbakan Ersan Küçük ise Bozoğlunun bu teklifine sıcak bakarak, "Yeterki Trabzonspor, yavru vatanımıza gelsin onlara gerekli olan yeri bakanlar kurulu kararıyla vermeye hazırız" dedi. Bunun üzerine Utku Bozoğlu Başbakan Birsen Küçük‘e teşekkür etti.

Kaynak: İHA