Denizlispor, Doğukan Pala‘yı Gönderdi

Denizlispor, Beşiktaş A2 Takımı‘nda forma giyen ve bir süre önce sözleşme imzaladığı genç futbolcu Doğukan Pala‘yı gönderdi.

Yeni sezon hazırlıklarını Davraz‘da sürdüren Denizlispor‘da, teknik heyetin Beşiktaş‘tan transfer ettiği sol bek oyuncusu Doğukan Pala‘nın performansını beğenmemesi üzerine bu futbolcuyla yollar ayrıldı. Şampiyonluk parolasıyla yeni sezona hazırlanan Yeşil-siyahlı ekipte, Davraz kampının ilk bölümü yarın sona erecek. Liglerin ertelenmesi sebebiyle kamp programında değişikliğe giden Denizlispor‘da yarından itibaren futbolculara 2 Ağustos‘a kadar izin verilecek. Daha sonra yeniden Davraz‘da toplanarak

ikinci dönem kampa başlayacak olan Yeşil-siyahlılar 14 Ağustos tarihine kadar çalışmalarına devam edecek ve daha sonra Denizli‘ye dönecek. Ağustos ayının ortasından itibaren çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek olan Denizlispor, bu zaman zarfında TSYD İzmir Şubesi tarafından düzenlenecek turnuvaya katılacak.

Öte yandan Denizlispor yönetim kurulu nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri son olarak Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar‘ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ile birlikte Asbaşkanlar Ali Değirmenci, Yurdal Duman ve Osman Zurlu ile yönetim kurulu üyeleri Coşkun Caner, Mehmet Ekizler ve Oğuzhan Katrancı katıldı. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, Emniyet Müdürü Atilla Çınar‘a kaşkol ve flama hediye etti.

Kaynak: İHA