Nurullah Sağlam‘dan Kamp Değerlendirmesi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu‘nun Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, takım halinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi.

2. etap çalışmalarını Avusturya‘da sürdüren Mersin ekibinin teknik patronu Sağlam, kampın gidişatı hakkında bilgiler verdi. Hazırlık kampına başlanıldığı günden bu yana aradan 30 günlük bir sürecin geçtiğini aktaran Sağlam, "Yeni bir takım olmamıza rağmen futbolcular arasında uyum sorunu olmadı. Dolayısıyla takımda arkadaşlığın üst seviyede olmasıyla birlikte iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz" ifadesini kullandı.

Spor Toto Süper Lig‘in başlama tarihinin belirsizliği nedeniyle programda olan bazı hazırlık maçlarını oynamaktan vazgeçtiklerini dile getiren Sağlam, "Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig‘in 9 Eylül tarihinde başlayacağı belirtildi. Bu tarih Avusturya kampımızın gidişatını değiştirmedi. Buradaki çalışmalarımız 30 Temmuz tarihinde son bulacak. Avusturya‘daki kampın ardından futbolcularımıza 6 gün izin vermeyi düşünüyoruz. Ardından da hazırlıklarımıza 3. etap

çalışmalarıyla devam etmeyi planlıyoruz. Bu izin döneminde futbolcularımız, kendilerine verdiğimiz antrenman programlarını uygulayacaklar" diye konuştu.

3. etap çalışmaları için belirli bir şehrin olmadığını kaydeden Sağlam, bildikleri birkaç şehir arasından en uygun olanı seçip; Spor Toto Süper Lig hazırlıklarına orada devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA