Gaziantepspor Legia Varşova'yı konuk ediyor

Gaziantepspor, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme ilk maçında evinde Legia Varşova'yı ağırlayacak. Kamil Ocak Stadı'nda saat 21:00'da başlaycak karşılaşma TRT-1'den naklen yayınlanacak.

Avrupa'da mücadele eden temsilcilerimizden Gaziantepspor, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme ilk maçında saat 21.00'de Polonya'nın Legia Varşova takımını konuk edecek.

Gaziantepspor'un, Legia Varşova takımı ile oynayacağı karşılaşmayı İspanyol hakem Cesar Muniz Fernandez yönetecek. Fernandez'in yardımcılığını ise Jose Manuel Fernandez Miranda ve Enrique Andres Samper yapacak.

Temsilcimizin Legia Varşova ile oynayacağı maç, TRT 1´den naklen yayınlanacak.

Öte yandan Kırmızı-siyahlı ekipte sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

MUHTEMEL KADRO

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya Gaziantepspor'un şu 11'le çıkması bekleniyor:

G.ANTEP

Karcemarskas
Serdar
Dany
Elyasa
Emre
İvan
Bekir Ozan
Sosa
Wagner
Olcan
Cenk

LEGİA VARŞOVA
Antolovic
Ljuboja
Manu
Ventura
Machnovsky
Choto
Wawrzyniak
Komorowski
Vrdoljak
Borysiuk
Hubnik

Stat: Kamil Ocak / Antep
Saat: 21:00
Hakem: Cesar Muniz Fernandez
Yayın: TRT 1

ANTEP SON 4 MAÇTA GALİP

2011-12 sezonu UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turu ilk maçında Kamil Ocak Stadı'nda Polonya’nın Legia Varşova takımı ile karşılaşacak olan Gaziantepspor, Avrupa Kupalarında evinde oynadığı son 4 maçı da kazandı. Bu sezon öncesine kadar en son 2003-04 sezonunda ülkemizi o zamanki adıyla UEFA Kupası'nda temsil eden kırmızı-siyahlı takım, sahasında oynadığı karşılaşmalarda 1.turda İsrail'in Hapoel Tel Aviv takımını 1-0, 2.turda Fransa'nın RC Lens takımını 3-0 ve 3.turda İtalya'nın AS Roma takımını 1-0 mağlup etmişti. Kırmızı-siyahlı takım, bu sezon ise UEFA Avrupa Ligi 2.ön eleme turunda Beyaz Rusya’nın FC Minsk takımını evinde 4-1 yenmeyi başarmıştı. Ayrıca Avrupa Kupalarında şu ana kadar sahasında toplam 9 maça çıkan Gaziantepspor, evinde oynadığı bu 9 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik alırken yalnızca 1 kez yenildi. Gaziantepspor, Avrupa Kupalarındaki tek iç saha yenilgisini 2000-01 sezonunda UEFA Kupası 1.turunda İspanya'nın Deportivo Alaves takımı karşısında 4-3'lük skorla almıştı.

KAFKAS 1 MAÇTA KAZANABİLDİ
Gaziantepspor'un başarılı teknik direktörü Tolunay Kafkas, kariyeri boyunca Avrupa Kupalarında 4 maçta görev aldı. 2007-08 sezonunda Kayserispor'un başında Z.Türkiye Kupası'nı kazanan ve 2008-09 sezonunda ülkemizi UEFA Kupası'nda temsil etmeye hak kazanan Kayserispor 1.turda ünlü Fransız ekibi Paris Saint Germain ile eşleşmişti. Sahasında 2-1 kaybeden Kayserispor deplasmanda rakibiyle 0-0 berabere kalmış ve ilk turda elenmişti. Tolunay Kafkas, Gaziantepspor'un başında ise FC Minsk deplasmanında 1-1 berabere kalmıştı ancak rövanş maçında sahasında 4-1 galip geldi. Böylece Tolunay Kafkas teknik direktör olarak Avrupa Kupalarında ilk ve tek galibiyetini almış oldu.