Bursasporlu Futbolcular, İkinci Maçın Kolay Olacağına İnanıyor

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur Ön Eleme maçında Belarus‘un FC Gomel takımını 2-1 yenen Bursaspor‘da galibiyetin mimarı futbolcular, ikinci maçı daha rahat kazanacaklarını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur Ön Eleme maçında Belarus‘un FC Gomel takımını 2-1 yenen Bursaspor‘da galibiyetin mimarı futbolcular, ikinci maçı daha rahat kazanacaklarını söyledi.

    Gecenin başarılı isimlerinden Ozan İpek, maçın sonunda yaptığı açıklamada, "ne iyi ne de kötü bir sonuç" aldıklarını söyledi.

    Daha iyi bir skor almaları gerektiğini belirten başarılı futbolcu, şunları kaydetti:

    "Biz daha iyi bir sonuç bekliyorduk. Pozisyonlarda bulduk ama değerlendiremedik. Basit bir gol yedik. Ama rövanşta işimizin daha kolay olduğunu düşünüyorum. Çünkü burada kapandılar. Orada böyle olmaz. Maçın 70. dakikasında oyunumuzda bir düşüş oldu ama hava çok sıcaktı. Bu sıcakta oynamak kolay değil. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum."

    VOLKAN ŞEN: SICAKTA İLERİ GİTMEK KOLAY DEĞİL

    Genç yetenek Volkan Şen ise, galip gelmek için çok çalıştıklarını belirterek, "Zor oldu ama sonuçta kazandık. Bir sonraki maçı da kazanabileceğimizi düşünüyorum. İyi oynadık." dedi.

    Volkan, maç içerisinde taraftarlarla yaşadığı tartışmaya ilişkin olarak ise şunları kaydetti: "Taraftarlar ileri git diyor ama bu kolay değil. Sıcakta oynamak çok zor. Çok sıcak, yaşamayan bilemez. Onlar git diyor ama ileri gitmek kolay değil. Ufak bir tartışmamız oldu ama daha sonra maçın ardından konuştuk, hallettik."

    N‘DİAYE: ATMOSFER ÇOK GÜZELDİ

    Yeni transferlerden N‘Diaye de, Bursaspor taraftarlarından çok etkilendiğini söyledi. Başarılı oyuncu, "Atmosfer çok güzel, ilk defa seyircinin karşısına çıktım. Çok etkilendim." diye konuştu.

    İlk golün sahibi İbrahim Kaş ise, takıma 15 gün önce katıldığını belirterek, şöyle konuştu:

    "Seyircimiz önünde ilk maçımızı oynadık. Kendimi fizik olarak çok eksik buluyorum. İlerleyen günlerde daha iyi olacağımı düşünüyorum. İyi bir skor elde etmek için sahaya çıktık. Deplasmana gideceğiz. Orada iyi oynayıp turu geçeceğimize inanıyorum."