Bursaspor-Fc Gomel Maçının Ardından

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turunda Belarus‘un Gomel takımını 2-1 yenmelerinin güzel bir şey olduğunu ancak farklı galibiyet beklediklerini belirterek, "Önümüzdeki hafta daha iyi hazırlanıp turu geçen taraf olmak istiyoruz" dedi.

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turunda Belarus‘un Gomel takımını 2-1 yenmelerinin güzel bir şey olduğunu ancak farklı galibiyet beklediklerini belirterek, "Önümüzdeki hafta daha iyi hazırlanıp turu geçen taraf olmak istiyoruz" dedi. Yazıcı, yeni transferlerin yolda olduğunu söyledi

Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Yazıcı, "Galip gelmek güzel bir şey ama farklı bir galibiyet olmalıydı, onu bekliyorduk. Bazen olmuyor. Çok gol pozisyonlarına girdik ama atamadık, netice itibariyle kupa maçları böyledir. Önümüzdeki hafta daha iyi hazırlanıp turu atlayan taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Yazıcı, bir soru üzerine yeni transferlerin takıma intibak ettiğini kaydederek, "Biz izliyoruz yeni oyuncuları, bütün taraftar bugün izledi. Zannediyorum herkes beğenmiştir. Takıma intibak ettiler. Yeni transferler tabi ki olacak" şeklinde konuştu.

Bursaspor‘un genç yeteneği Volkan Şen ise maç esnasında bir taraftarla neden tartıştığını açıklayarak, "Taraftar ileri gitmemi istiyor, ancak çok sıcak. Oynayan bilemez, bu yüzden ufak bir tartışma oldu. Maçtan sonra gidip konuştum, o benden ben de ondan özür diledim" dedi.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Volkan Şen, maçın zor olacağını bildiklerini kaydederek, "İstediklerimizi sahaya yansıtamadık. Golden sonra toparlanıp, kendimize geldik, kazandık. Şimdi orada bir maç oynayacağız. En iyi şekilde oynayıp turu geçen taraf olacağız" dedi.

YEŞİL-BEYAZLI FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Volkan Şen, bir taraftarla tartıştığının hatırlatılması üzerine, "Maç sırasında taraftar ileri git diyor, çok sıcak. Oynayan bilemez. Biz de tabi ki gol istiyoruz. Ancak hava çok sıcak. Sinirlenince ufak bir tartışma oldu. Maçtan sonra taraftarın yanına gittim, konuştuk. O da ben de özür diledim" dedi.

Bursaspor‘a galibiyet golünü getiren İbrahim Kaş, çok iyi bir skor elde etmediklerini ancak Belarus‘ta turu atlayan taraf olacaklarını belirterek, "Bizim için önemli maçtı. Takıma yeni katılan arkadaşlar vardı. İlk maçlar önemlidir. Seyircimizin önünde oynadık. Kendimi fiziki olarak eksik buluyorum. Takıma 15 gün geç katıldım. Kendi sahamızda çok çok iyi bir skor değil ama orada skoru kendi lehimize koruyacağımızı düşünüyorum" dedi.

Gol sevincini timsah yürüyüşü yaparak kutlayan siyahi oyuncu N‘diaye, süper bir atmosfer olduğunu kaydederek, "Taraftar çok güzeldi. Güzel bir maç çıkardık. Turu geçeceğiz" diye konuştu.

Ozan İpek ise, "Ne iyi ne kötü bir sonuç Bundan daha farklısını bekliyorduk. Pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Takımın iyi oynadığına inanıyorum. İstemediğimiz gol yedik. Rövanşta daha kolay olacağını düşünüyorum. Orada gol atmak için oynayacaklar" diye konuştu.

Ozan İpek, sıcak havanın sonucu etkilediğini, 70 dakikadan sonra performans düşüklüğüne rağmen bütün oyuncuların son dakikaya kadar ellerinden geleni yaptığını sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA