Spor Toto 3. Lig

Yeni sezon hazırlıklarının birinci kısmını Batman 19 Mayıs Semt Sahasın‘da sürdüren Batman Petrolspor tempo yükseltti.

Teknik Direktör Hacı Güldalı nezaretinde çalışmalarını yopun bir şekilde sürdüren Kırmızı-beyazlı ekipte tempo düşmüyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman ile çalışmaların devam ettiğini belirten Batman Petrolspor Teknik Direktörü Hacı Güldalı takımının performansından memnun olduğunu vurgulayarak, "Havanın sıcak olmasına rağmen sporcu arkadaşlarımın gösterdiği özveri beni mutlu ediyor. Amacımız 1 Ağustos‘ta başlayacağımız Kartepe kampına hazır olarak gitmek. Batmanlı spor severler rahat

olsun, özlenen Batman Petrolspor geliyor" dedi.

1 Ağustos tarihinde Kocaeli Kartepe‘de 15 günlük kampa gireceklerini belirten Batman Petrolspor Teknik Direktörü Hacı Güldalı, bu süre zarfından en az 10 hazırlık maçı yapmayı hedeflediklerini söyledi. Kamp süresini iyi değerlendireceklerini belirten Güldalı şu şekilde konuştu:

"Kampa gelen diğer takım ile çevredeki yakın il veya ilçelerin takımlarıyla hazırlık maçları yapacağız. Böylece eksiklerimizi kapatıp lige hazır bir şekilde katılmak istiyoruz. İlk maçımız ile son maçımız da şampiyonluk havasında geçecektir. Bunun için ligi en başından sıkı tutup başarıya odaklanmalıyız."

Kaynak: İHA