'İddialı programlarla Beyaz tv'ye geliyoruz'

Futbol programlarının usta ismi Göktuğ Sevinçli Beyaz tv'de. Beyaz tv'nin bu sene atakta olduğunu farketttiğini ifade eden Sevinçli, "Benim de gözüm Beyaz tv'nin üzerindeydi. İddialı programlarla geliyoruz" dedi. Sevinçli, futbolun usta yorumcusu Ahmet Çakar ile birlikte yapacağı programın gündem yaratacağını da söyledi.

Futbol programlarının usta ismi Göktuğ Sevinçli, iddialı programlarla Beyaz tv'ye geliyor. Transfer sürecini Beyaz Gazete'ye anlatan Sevinçli, futboldaki şike olaylarına ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

Beyaz tv'nin bu sene atakta olduğunu farketttiğini ifade eden Sevinçli, "Benimde gözüm Beyaz tv'nin üzerindeydi. Daha sonra sevgili Beyaz tv yöneticileriyle bir görüşmemiz oldu. İddialı bir ekip kurmak istediklerini söylediler. Bana böyle bir kadroyu oluşturup oluşturmayacağımı sordular. Bende kendilerine iddialı bir ekip içerisinde olmaktan büyük mutluluk duyacağımı söyledim" diye konuştu.

Türk yorumculuğun bir numaralı ismi olan Ahmet Çakar ile görüştüklerini belirten Sevinçli, "Ahmet Çakar da bizle beraber olabileceğini söyledi. Ahmet Çakar çok eski dostumdur. 1996'da kanal D'de ilk benle başladı televizyonculuğa. Bu ilişkimizden dolayı beraber olabileceğimizi konuştuk ve sevgili yöneticilerimiz sağolsun kendisiyle anlaşmaya vardı" şeklinde konuştu.

"Zaten Ahmet Çakar gibi bir ismi de kadroya kattıktan sonra iddiasız bir program yapamamız düşünülemez" diyen Sevinçli, programda spor kamuoyunun takip ettiği sürpriz isimlerin de olduğunu ancak şu anda o ismleri açıklayamadıklarını söyledi.


"SPORUN YENİ BRANŞLARINA DA YÖNELECEĞİZ"

İddialı programlarla Beyaz tv'ye geleceklerini söyleyen Sevinçli, "Hem hafta sonu programlarımız olacak hem çeşitli yayınlarımız olacak, ekstra yayınlarımız olacak hem futbol dışında yayınlarımız olacak. Yani sporun yeni branşlarına yönelik de güzel programlar yapacağız. Bu programları yine o işi bilen kişilerle yapacağız" ifadelerini kullandı.

"BU SENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLÜNÜ KAZANACAK BİR PROGRAM OLACAK"

Pazartesi günü göreve başlayacağını belirten Sevinçli, "Öncelikle iyi bir futbol programı olacak. Bu sene altın kelebeği kazanacak bir program olacak" dedi.

"FARKIMIZ HEP OLDU"


"Bizim farkımız hep oldu" diyen Sevinçli, "Bunu seyircilerimiz biliyorlar. Ben yaptığım her kanalda bunun geri dönüşlerini halktan aldım, hala da alıyorum. Bunu kanal yöneticilerimizin görüp bizlee çalışmak istemesi de bizi sevindirdi. Bu farkımızı halka yansıtacağız. Futbolun konuşulduğu, gündem yaratan bir program olacak." şeklinde konuştu. Sevinçli şöyle devam etti:

"Türkiye'nin bir numaralı yorumcusu kimdir diye sorulduğunda tartışmasız Ahmet Çakar derim. Ahmet Çakar ile yeniden bir arada olmak da benim için çok sevindirici. Çok iddialıyız, yöneticilerimiz çok iddialı, yaptıkları transferlerle bunu gösteriyorlar zaten. Bana göre çok önemli isimleri kadrosuna katıyorlar. Bu kadar iddialı bir ekip içeriisnde iddialı olmamak söz konusu olamaz. Biz de onlar kadar iddialı olacağız, öyleyiz de zaten."


"SORUŞTURMALARI DESTEKLİYORUM"


Sevinçli, futboldaki şike olaylarına ilişkin ise, "Türk sporunda bir temizlenme olması herkesin dileğiydi. Tabi kimler bunun içerisinde bunu bilemiyoruz. Ama dileğim Türk sporu temizlensin" diye konuştu. Sevinçli, yapılan soruştumaları desteklediğini belirterek, "Suçlulular varsa cezalarını çeksin ama suçsuzlar da aklansın, kurunun yanında yaş da yanmasın. Hepimiz temiz futbolun peşindeyiz" değerlendirmelerinde bulundu.

GÖKTUĞ SEVİNÇLİ KİMDİR?

1968 doğumlu olan Sevinçli, televizyonculuğa 1990 yılında Star tv'de başladı. Ardından Show tv, cine 5, kanal D, Lig tv, tv 8 kanallarında yönetici, yapımcı ve sunucu olarak çalıştı. Vegol, futbol mahkemesi, futbol meydanı, televole, highlife gibi ses getiren programları hazırladı. Galatasaray Lisesi ve İstanbul İletişim Fakültesi mezunu olan Sevinçli, Fransızca ve İngilizce biliyor. Sevinçli evli ve iki çocuk babasıdır.