Transfer de en hızlı Galatasaray

Galtasaray Arsenal'in iki yıldızına gözlerini dikti, Eboue yolda Arshavin sırada.

G.Saray, Arsenalli yıldız konusunda sona yaklaştı. Kanat oyuncusu da Aslan’a sıcak baktı. Cimbom, Arsenal’in bir diğer yıldızı Andrei Arshavin için de kapıyı çaldı.

GELİYORUM
Galatasaray, Arsenalli Emmanuel Eboue’nin transferini bitirmek üzere. İngiliz ve Afrika medyası, Cimbom ile Eboue’nin anlaştığını, tek pürüzün kulübünün istediği bonservis ücretinde olduğunu ve her an imza atılabileceğini bildirdi.

TEKLİFİ KABUL ETTİ

Galatasaray, yaptığı transferlerle yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar özellikle yabancı transferleri peşi sıra renklerine katıyor. Son olarak Fednando Muslera ve Melo" href="https://www.beyazgazete.com/felipe-melo.html">Felipe Melo’yu alan Cimbom, yeni bir dev transfere daha imza atmaya hazırlanıyor. İngiliz basınında son günlerde iyice dillenen Arsenal’li yıldız Emmanuel Eboue’nin Galatasaray ile flörtü, bir basın organı tarafından daha doğrulandı. İngiltere’nin talksport.co.uk isimli futbol portalının haberine göre, Arsenal’in 28 yaşındaki kanat oyuncusu, Galatasaray’ın kendisine sunduğu tüm şartları kabul etti.

Transfer de en hızlı Galatasaray

ŞARTLAR ÇOK CAZİP
‘Emirates’in ekolü’ diye nitelendirilen Eboue’nin, Aslan ile kişisel olarak anlaştığının ifade edildiği haberde, Cimbom’un oyuncu için tüm şartlarını zorlayarak fiyat artırdığını, sözleşmesinde yer alan ücretin yanı sıra, sosyal anlamda da önerilen şartların cazipliği nedeniyle Eboue’nin G.Saray’la anlaştığını ve şimdi topun, futbolcunun kulübü Arsenal’de olduğu belirtiliyor. Konuyla ilgili olarak Afrika basını da iddiaları doğrular haberler yayımlıyor. Arsenal menajeri Arsene Wenger’in oyuncuyla ilgili “Eboue gidebilir” açıklamasını referans veren ghanasoccer.net de, Eboue’nin Galatasaray yolunda olduğunu ifade etti.

ROTA ARSHAVIN
Cimbom, Fatih Terim’in orta sahaya takviye istemesi üzerine Arsenal’in Rus yıldızı Andrei Arshavin’e kancayı taktı. The Times, “G.Saray, Arshavin ile ilgileniyor. Oyuncunun menajeri İstanbul’da pazarlık yapıyor” şeklinde yazdı.

Fenerbahçe’nin de daha önce ilgilendiği Rus futbolcu Andrei Arshavin hakkında geçtiğimiz hafta İngiliz basınında çıkan “Galatasaray, Arshavin ile ilgileniyor” iddialarının ardından dün de Ada basınının önde gelen gazetelerinden The Times, yıldız isim için “Çok kritik bir görüşme yapılıyor” diye yazdı. Başarılı oyuncunun menajerinin İstanbul’da bulunduğunu ifade eden The Times, haberin dayanak noktasını menajer Sandor Varga olarak gösterirken, Varga’nın dün Sarı-Kırmızılı yöneticilerle bir araya geldiğini ve transfer için son rötuşların yapıldığı kritik bir görüşme yapılacağını ifade etti.

Hafta sonu yine İngiltere’nin Daily Mail gazetesinde çıkan haberde G.Saray’ın oyuncu için toplamda 20 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtilmişti.

Transfer de en hızlı Galatasaray

AYSAL KASAYI AÇTI
Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör Fatih Terim’in “Orta sahaya mutlaka 2 takviye istiyorum” demesinin ardından önce Melo’nun transferini gerçekleştirdi. Cimbom’un ikinci hedef olarak da Arsenal’da forma giyen Rus futbolcuyu gündemine aldığı ve menajeriyle yürüttükleri görüşmelerde bu oyuncuyu bitirmek için uğraştıkları ifade edildi. Haberde ayrıca, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın da bu transfer için hiçbir kısıtlamaya gitmeyeceği ve tüm imkanları zorlayacağı belirtildi.

Transfer de en hızlı Galatasaray