Tff İle Süper Lig Kulüp Temsilcilerinin Katıldığı Toplantı Başladı

Türkiye Futbol Federasyonu‘nun (TFF), Spor Toto Süper Lig kulüplerinin başkanları ve temsilcileriyle yaptığı toplantı başladı.

Federasyonun İstinye‘de bulunan merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir ile Kulüp Asbaşkanı Ali Koç‘un da aralarında bulunduğu kulüp başkanları ve kulüp temsilcileri katıldı.

ÜNAL AYSAL: BENCE HER ŞEY İYİ GİDİYOR

Toplantı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, ‘‘Bence her şey iyi gidiyor. Zaten federasyona güvenimizi, desteğimizi belirtmiştik. Bu devam ediyor. Bugün burada bulunmamızın sebebi buydu. Daha önce yaptığım açıklamada ben, kamuoyunun isteklerini ve beklentilerini dile getirmiştim. Bundan sonra da yapacağımız şey tercüman olmaktır‘‘ dedi.

Basın mensuplarının sürecin işleyişine yönelik soruları karşısında ise Aysal, ‘‘Süreç normal seyrini devam ettiriyor‘‘ yanıtını verirken, ligin başlama tarihi ile ilgili olarak ise, ‘‘Bence iyi bir tarih‘‘ diye konuştu.

Kaynak: İHA