Muslera: Lugano artık en büyük rakibim

'Lugano artık en büyük rakibim' Aslan'ın yeni kalecisi Fernando Muslera: Cimbom ile sözleşme imzalamadan Tota'dan (Lugano) tavsiye aldım.

Galatasaray’ın yeni file bekçisi Fernando Muslera, Paraguay’ı yenerek Copa America şampiyonluğuna ulaştıkları mücadele sonrası Sarı-Kırmızılı camiaya mesajlar yolladı.

Genç file bekçisi, şampiyonluk sonrası ilk kez Uruguay basınına Galatasaray ile ilgili yaptığı açıklamalarda “Evet Galatasaray ile sözleşme imzaladım. Türkiye’yi tanıma şansı bulacağım için mutluyum” dedi. File bekçisi şöyle konuştu: “Cimbom ile sözleşme imzalamadan Tota’dan (Lugano) tavsiye aldım. Sağolsun, çok yardımcı oldu. Bana İstanbul’u ve Galatasaray’ı anlattı. G.Saray’ın, Beşiktaş ve F.Bahçe ile ülkenin en iyi ekiplerinden biri olduğunu söyledi. Kupayı kazanıncaya kadar onunla arkadaştık. Artık bir numaralı rakibim. Ayrıca Alvaro Pereira’nın arkadaşı Culio ile de uzun süre konuşup, bilgi aldım.

‘ÇOK SABIRSIZLANIYORUM’


Annem ve babam da bana İstanbul’u çok övüyorlar. Ben de çok yakında tanıma şansına sahip olacağım. Yeni sezonda G.Saray, yeniden Avrupa’da üst düzey mücadele edecek bir takım haline gelecek. Yeni formamı giymek için sabırsızlanıyorum. Fatih Terim büyük bir teknik adam. Böyle bir hocayla çalışacak olmaktan dolayı mutluyum. Aslında futbol hep kaotik bir ortamda oynanır. İtalyan futbolu da tutku ve güçle yoğrulmuştur.

Bana Türk futbol ortamının da hemen hemen aynı olduğunu söylediler, böyle ortamlarda oynamaya alışığım. Kendimi G.Saray’da da forma giymeye hazır hissediyorum. Umarım bana gösterilen özeni ve güveni boşa çıkarmam.”