Bursaspor‘da Becchıo İddiası

Yeni sezon öncesi Kenny Miller ile yollarını ayıran Bursaspor‘da golcü arayışları devam ediyor. Yeşil-beyazlı kulübün Teteh Bangura‘nın ardından Luciano Becchio ile ilgilendiği ileri sürüldü.

İtalyan ve Arjantin pasaportu taşıyan 27 yaşında ve 1.87 boyundaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 2014 yılında bitiyor. Piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 150 bin avro olan Bechhio bugüne kadar Boca Juniors, Mallorca B, kiralık olarak Murcia, Terrassa, Barcelona B, Merida ve Leeds United formalarını giydi.

SAĞLAM, UEFA ÖNCESİ TRANSFERİ BİTİRMEK İSTİYOR

Belarus ekibi FC Gomel ile yapılacak UEFA Avrupa Ligi 3. tur ön eleme maçı öncesi transferin bitmesini isteyen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da Bangura‘yı son kez izleyip kararını verecek. Ertuğrul Sağlam‘ın, AIK Stockholm‘ün Kalmar ile yapacağı karşılaşmayı izleyeceği öğrenildi. Teteh Bangura için Schalke 04‘ün de devreye girdiği belirtilirken, AIK‘li yönecilerin bonservis bedeli olarak 3.8 milyon avro fiyat belirledikleri, Schalke‘nin 2.5 milyon avroyu gözden çıkardığı ileri sürüldü.

ROMARİC HER AN BİTEBİLİR

Bursaspor‘un gündemine daha önce de gelen ancak 3,5 milyon Euro olan yüksek bonservisi nedeniyle askıya alınan Romaric, yeniden listeye girdi. Trabzonspor‘un da talip olduğu ancak transfer edemediği Fildişili ön libero için kiralama yöntemini deneyecek olan yeşil beyazlıların, Sevilla kulübüne 1 milyon Euro teklif ettiği bildirildi, bu transferin de yarın kesinleşeceği öğrenildi.

Kaynak: İHA