Orduspor Rocha Ribeiro‘u Transfer Etti

Spor Toto Süper Lig‘in yeni ekiplerinden Orduspor, Portekiz‘in Guimaraes takımında forma giyen 24 yaşındaki Joao da Rocha Ribeiro‘yu renklerine bağladı.

Orduspor Kulübü‘nden yapılan açıklamada, Portekiz‘in Guimaraes takımında forma giyen 24 yaşındaki Joao da Rocha Ribeiro‘nun satın alma opsiyonu ile birlikte bir yıllığına kiralık olarak kadroya dahil edildiği belirtildi. Pazartesi günü Almanya‘ya gelerek sağlık kontrolünden geçecek olan futbolcunun kendisini bir yıllığına Mor-beyazlı renklere bağlayan imzayı attıktan sonra Hollanda kampına katılacağı kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon Portekiz Premier Ligi‘nde 32 karşılaşmada Guimaraes forması giyen 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Joao da Rocha Ribeiro, sezon sonunda takımının ligi 5. sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi‘ne katılmasında pay sahibi oldu. Guimaraes forması ile Portekiz Ligi‘nde 26, Portekiz Kupası‘nda 5 ve Portekiz Lig Kupası‘nda 1 olmak üzere toplam 32 karşılaşmada forma giyen 1.76 boyundaki sol kanat oyuncusu Rocha Ribeiro, futbola ilk olarak Porto takımında başlarken, geçen sezon oynadığı

karşılaşmalarda 4 kez gol atma başarısı gösterdi.

Kaynak: İHA