Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig‘de mücadele eden Bozüyükspor, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İlçe stadında kondisyon ağırlıklı, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana 24 futbolcu katıldı. Bozüyükspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, takımın yaş ortalamasının düşmesiyle birlikte, yeni sezonda dinamik bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Kılıç, yeni yapılanma içersinde olduklarını ve kendilerine 2 yıllık bir hedef koyduklarını belirterek, "Şu anda takımda eskiden kalan 4-5 oyuncumuz var. Yaklaşık 18-19 yeni oyuncu ile yeni bir takım, yeni bir oluşum, yeni bir baştan yapılanma

sürecindeyiz. Önümüzde koyduğumuz 2 yıllık bir hedef var. Bu yıl içinde ki hedefimiz hem yeniden yapılanıp, hem de hedefe gitmek. Gerçek hedefimiz ise 2. yıl olacaktır. Hedefimiz Bank Asya 1. Ligi. Amacımız, bu hedefimizi 2 yıl içerisinde gerçekleştirebilmektir. Uyum içersinde, özverili ve istekli bir şekilde yeni sezona hazırlanıyoruz. Takıma yeni katılan oyuncular genellikle bu ligin oyuncularıdır. Bunların yanında A2 liginden genç oyuncular aldık. Onları kaynaştırıp dinamik bir takım olma yolundayız.

Takımın yeni gelen oyuncularla birlikte yaş ortalaması baya düştü. Gelecek genç oyuncularımız var. Dolayısıyla takımın yeni sezonda yaş ortalamasının 23-24 gibi olacağını tahmin ediyorum" dedi.

BOZÜYÜKSPOR KARTEPE‘YE GİDİYOR

Transfer konularından ve hazırlık kampı sürecinden de bahseden Kılıç, şöyle devam etti:

"Birkaç transferimiz daha olacaktır. Şu anda sayısal olarak da eksiklerimiz bulunmaktadır. Bu eksiklerimizi de tamamlamak zorundayız. 3 Ağustos‘ta Kartepe‘de kampa gireceğiz. O tarihe kadar bütün eksiklerimizi tamamlamış olacağız. Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 7 hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. Birini kampa gitmeden oynamayı düşünüyoruz. 4 tane kampta, 2 tanede kamp dönüşü oynamayı düşünüyoruz. Galatasaray‘lı kaleci Emirhan ile imza atmıştık. Sanırım daha sonra kulübü oyuncuyu Akhisar‘a

yönlendirdi. Şu anda Akhisar‘a gitti. Bu oyuncu ile görüşme süreci devam ediyor. Sonuç nereye varacak bunu şuan için bilemiyoruz" diye konuştu.

Son olarak Bozüyükspor taraftarına da çağrıda bulunan Kılıç, "Bozüyük tabi bir ilçedir. Bu ilçede en büyük sosyal etkinlik Bozüyükspor kulübüdür. Daha öncede buraya gelip maç oynadığımda, burada insanların futbolu çok sevdiğini, takımlarını çok sevdiğini çok net gördük. Bu süreçte bizim en büyük destekçimiz olacaklar. Her zaman antrenmanlarda ve maçlarda onları yanımızda görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA