Orduspor, Hollanda‘da Güç Depoluyor

Spor Toto Süper Lig‘in yeni takımlarından Orduspor, yeni sezon hazırlıklarını Hollanda‘nın Tegelen kentinde sürdürüyor.

Slovenya‘daki 2. etap kamp çalışmalarının ardından Hollanda‘ya geçen Mor-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarını Tegelen‘de devam ediyor. Karadeniz ekibin yeni transferleri Hakan Özmert ve Yalçın Ayhan ile Fransız futbolcu Damlat da Hollanda kampında takıma katıldı. Orduspor, 27 Temmuz‘da son hazırlık maçını oynadıktan sonra yurda dönecek.

Kamp çalışmalarını değerlendiren teknik direktör Metin Diyadin, Bolu‘daki ilk etap ve Slovenya‘daki ikinci etap çalışmalarının ardından yeni sezon hazırlıklarına Hollanda‘da devam ettiklerini belirterek, "Süper Lig‘e yeni çıkmış bir takım olarak tabii ki bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Kısa sürede zorunlu transferler yaptık. Takımın büyük bir bölümü yenilendi. Hem ekonomik davranmak zorundayız, hem de mümkün olduğunca en iyi oyuncuları transfer etmeliyiz. Burada iyi çalışıyoruz. İyi çalışarak lige hazır hale

geleceğiz. Bize olan güvenin bilincindeyiz" dedi.

İdari menajer Volkan Ballı da takımın çok sıkı bir şekilde yeni sezona hazırlandığını ifade ederek, "Orduspor olarak, lige yeni katılan bir ekibiz. Kısa zamanda çok sayıda transfer yapmak zorunda kaldık. Bu transferler de takımımıza katılıyor. Son derece disiplinli ve yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Hazırlık maçları yapıyoruz. Buradan, takım olma yolunda büyük aşama kaydederek Türkiye‘ye döneceğiz. Türkiye‘deki yaşanan olaylardan dolayı da buradaki herkesin konsantrasyonu ister istemez

bozuluyor. Bunun en büyük sebebi de ligin ne zaman başlayacağını henüz bilmiyoruz. Umarım en kısa zamanda ligin ne zaman başlayacağını öğreniriz" diye konuştu.

Ordusporlu futbolculardan Ali Camlılı ve Hakan Özmert de takımlarının 26 yıl aradan sonra Süper Lig‘de mücadele edeceğine dikkat çekerek, "Takımımızı ligde tutabilmek için elimizden geleni yapacağız. Bunun için de kampta bütü gücümüzle çalışıyoruz. Takımdaki arkadaşlık çok iyi" dedi.

Kaynak: İHA