Boluspor Altyapısına Yeni Koordinatör

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor, Altyapı Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörlük görevine Osman Nuri Işılar‘ı getirdi.

Boluspor Kulüp binasında düzenlenen toplantıda Selahattin Konrat‘tan boşalan koordinatörlük görevine Osman Nuri Işılar‘ın getirildiği açıklandı. Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, Osman Nuri Işılar ve basın mensuplarının katıldığı toplantıda yeni projeler konuşuldu. Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, "Altyapımızla ilgili bir yeni oluşuma gidildi. Biz Selahattin hocamıza teşekkür ederek yollarımızı ayırdık. Şimdi ise yeni bir şekillenmeye giderek yarınlardaki kurumsal bir altyapının temellerini atmak

istiyoruz. Bu amaçla Gençlerbirliği‘nde görev yapmış ve konuda tecrübesi olan Osman Nuri Işılar hocamızla anlaştık" dedi.

Osman Nuri Işılar‘ın beraber çalışacağı ekibi de açıklayan başkan Çarıkçı, "Osman Nuri hocamız Aydın Oskay, Hüseyin Kayalıoğlu ve Önder Şemsek‘le beraber çalışacak. Bu arada Genel Koordinatörümüz Muharrem Demirel‘in eğitimci kişiliğinden yararlanılacak" şeklinde konuştu.

Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörü Osman Nuri Işılar ise Bolu‘da olmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyerek, "Gençlerbirliği‘nde görev yaparken defalarca buraya gelmiştim. Son beş sezondur Gençlerbirliği‘nde altyapı sorumlusu olarak görev yaptım. Ben Boluspor‘da ki altyapı gelişimi isteğini, futbolcu kazandırma isteğini gördüm. Bu yüzden Boluspor‘da çalışmayı çok arzu ettim" ifadelerini kullandı.

Günün 18 saatini çalışmakla geçireceğini ifade eden Osman Nuri Işılar, "BESYO‘dan da destek alacağız ve onlarla işbirliği içersinde olacağız. Okul müdürleri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri ile işbirliği içersinde olacağız. Altyapı önümüzdeki yıllarda daha da güçlü olacak" diye konuştu.

Kaynak: İHA