Ali Şen, Aziz Yıldırım‘ı Ziyaret Etti

Fenerbahçe‘nin eski başkanlarından Ali Şen, Metris Cezaevi‘nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım‘ı ziyaret etti.

Metris Cezaevi‘ne, Aziz Yıldırım‘ı ziyarete gelen Ali Şen, ziyaret sonrası açıklamalarda bulunurken Yıldırım‘ın çok iyi olduğunu söyledi. Ziyaret‘in ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali Şen, "Aziz yıldırım‘ı ziyaret ettik. Kendisi ve morali çok iyi. Hiçbir şeyi olmadığını bunların gelip geçici olduğunu söyledi. Ben başkanı çok iyi gördüm ve morali de çok iyi" dedi.

Cezaevindeki görevlilerin de çok iyi olduğuna değinen Şen, "Her şey çok iyi. İçerideki insanlar görevliler çok yardımsever. İnanılmaz elini uzatıyorlar. Bütün Fenerbahçelilerin şunu bilmesini istiyorum, öncelikle herkes sakin olacak. Başkan emin ellerde, sıhhatli ve iyi. Sağlık durumu da çok iyi" ifadelerini kullandı.

"HERKES ELİNDEN GELEN GÖREVİ YAPACAK"

Herkesin elinden geleni yapması gerektiğini de vurgulayan Ali Şen, "Her Fenerbahçeli gibi içimizin ne kadar cız ettiği ortadadır. Herkes elinden gelen görevi yapacaktır. Bu kulübe hizmet etmiş hayatı kulüpte geçmiş insanların, kulüp için her şeyi yapmaları gerekmektedir. Bu çerçeve içinde diyorum ki, 3 Temmuz‘dan bu yana elimizden ne geliyorsa yapılmıştır. Bugün başkanı ziyaret ettiğimde şunu gördüm, bütün Fenerbahçelilerin içi rahat etsin başkan sıhhatli ve moralli" şeklinde konuştu.

İlerleyen süreçte görev kulüpte görev alıp almayacağı sorulan Ali Şen, bu önemli soruya şu şekilde cevap verdi:

"Ben görevimi doldurmuşum. O görevleri zamanında yaptım yok öyle bir şey. Fenerbahçe kulübünün bakanı ve yönetim kurulu var."

Kaynak: İHA